Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej

Quoted post


Hosť

#514 Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

2013-10-30 08:08

#511: - Re: Re: Re: Re: milá MT

Ty sa sám hľadáš. Nevieš kto je Boh, ale kdesi v kútiku srdca veríš, že je. Si veľmi zranený z rodiny a z cirkvi, preto očakávaš od všetkých akési vysvetlenie a jasný postoj k tomu, čo si zažil ty.

Lenže mi nie sme právnici. Ak máš problém, že nejaký farár alebo kresťan vážne pochybil, podaj na neho trestné oznámenie.

Ja som si tiež zažila krivdy a nespravodlivosti v živote a poznám aj zlo v cirkvi. Ale mňa cez to všetko pritiahol Boh bližšie k sebe. Ak on mne odpustil a zomrel za mňa na kríži, tak mi dal silu odpustiť aj tým, ktorí mne ublížili.

Ja nepotrebujem pomstu. Viem, že mojím skutočným nepriateľom nie je človek, ale diabol. Proti nemu idem v Božej sile, ale za ľudí sa len modlím a odovzdávam ich do Božej spravodlivosti, ktorá je plná milosti a lásky.

Ale tu ide o výchovu našich detí. A nechápem, prečo dokolečka prekrúcate, že my chceme niečo nasilu vtĺkať deťom do hlavy. Keď z našej strany nebola vypracovaná žiadna sexuálna učebnica, ktorú by sme chceli nasilu pretlačiť.

Mám návrh: naše deti nechajte na pokoji, veď naša sexuálna výchova tie vaše vôbec neohrozuje.

No a vy si založte krúžky alebo čokoľvek chcete, ak potrebujete pomoc v sexuálnej výchove od iných - odborníkov.

 

Replies


Hosť

#516 Re: Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

2013-10-30 08:16:53

#514: - Re: Re: Re: Re: Re: milá MT

nerád to píšem ...ale trepeš ... aj o mne ...a pravdepodobne aj o sebe .... ži si vo svojom svete ...je len tvoj ... nik ti ho neberie, dovtedy kým nezačneš presadzovat, aby sa žilo IBA v Tvojom svete ...

nepáči sa ti štátna škola ? chceš snád povedať, že nemáš inú možnosť ?? máš, ale asi ju z nejakého dovodu nechceš....

vy ste si už svoje "krúžky" založili, prečo nútite zbytok,

("No a vy si založte krúžky alebo čokoľvek chcete")

aby to robil tiež ??