Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI

Quoted post


Hosť

#124 Re: Re: chcete bojovat za tradicnu rodinu

2013-10-21 10:01

#110: Admin - Re: chcete bojovat za tradicnu rodinu

Admin co takto dat nejake linky priamo od LGBTi? Lebo tie odkazy su na krestanske stranky v duchu ONI CHCU. Ked nazyvate moju reakciu plnu nepodlozeneho obvinovania a pseudo argumentov tak tie vase tiez nic podlozene neobsahuju. Lebo ked niekto napise oni chcu nemusi to nutne znamenat ze ti "oni" naozaj o nieco take usiluju.

Nie nesuhlasim s tym aby ucili deti v skolke mastrubovat. Ale na druhu stranu suhlasim s tym aby minimalne stredoskolaci sa so sexualnou vychovou stretli. Zijeme v dobe ked 15 rocne decka davaju svoje fotky v spodnom pradle na pokec a facebook a rodicia o tom ani netusia. Proste si myslim ze v urcitom veku ked uz nehovorime o dietati ale o pubertakovi je takato vychova vhodna.

Lenze toto je tema ktora chce DISKUSIU S ODBORNIKMI, pedagogmi, psychologmi a rodicmi. Zrušenim LGBTi vyboru sa v tejto teme nic nezmeni ani neposunie. Len sa zbytocne vyvolava nikam neveduce napatie medzi ludmi. Takze namiesto peticie treba najst riesenie.

A toto iste sa da aplikovat na gender teoriu. Nieco sa nam nepaci, dobre diskutujme. Odmietut vsetky principy rodovej rovnosti bez diskusie a najdenia vhodneho kompromisu je sialene. Lebo rodova rovnost je prave aj o zenach, o ich praci v domacnosti ktora nieje ocenena, o tom ze su diskriminovane ked si hladaju pracu lebo maju deti. Toto je tema ktoru musime riesit, treba vytvorit vhodne podmienky aby ludia netrpeli a neboli znevyhodnovany koli detom, ale prave aby boli rodiny s detmi podporovane.

Replies

Admin

#125 Re: Re: Re: chcete bojovat za tradicnu rodinu

2013-10-21 15:04:12

#124: - Re: Re: chcete bojovat za tradicnu rodinu

Kde pisem ze ONI CHCU???
Zasa obvinujete bez dokazov.

Dolozte tu link kde pisem ze   ONI CHCU...nedolozite pretoze je to zasa DEMAGOGIA.

No dobre, tu mate link na LGBTI.

http://www.peticie.com/otvoreny_list_na_podporu_ogy_pietruchovej

"""Nieco sa nam nepaci, dobre diskutujme.""""

Volate po diskusii,ale ako vidno diskutovat nechcete.

Neexistuje aby 500-600 ludi, tu v tomto state, presadzovalo ,pretlacalo vacsine svoju sexualnu orientaciu, a 4-5  miliony ludi aby sa prisposobilo.

Nesuhlasite aby deti ucili masturbovat??

Potom co znamena vasa

metodická príručka (2007) je určená učiteľom a učiteľkám sexuálnej výchovy na II. Stupni základných škôl.

"""minimalne stredoskolaci sa so sexualnou vychovou stretli."""???

To su aki stredoskolaci???

Druhý stupeň základnej školy tvoria 5. až 9. ročník

sexedu_metodiky.htm

Takto sa zacalo aj v zahranici, a teraz uz v materskej skolke,ako vidno na videu, vyucuju gender ideologiu.

Tu ziadne napetie medzi ludmi nebolo, a ani neexistovalo, pokial 500-600 ludi nezacalo pretlacat vacssine svoju sexualnu orientaciu, napetie vyvolavate vy, ako som pisal, NECHAJTE NAS ZIT..

Ak vy chcete ucit vase deti,ze otec nosi suknu, nech sa paci nikto vam v tom nebrani,ale nas heterosexualov z toho vynechajte, prestante stou vasou HETEROFOBIOU.