Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI


Hosť

/ #124 Re: Re: chcete bojovat za tradicnu rodinu

2013-10-21 10:01

#110: Admin - Re: chcete bojovat za tradicnu rodinu

Admin co takto dat nejake linky priamo od LGBTi? Lebo tie odkazy su na krestanske stranky v duchu ONI CHCU. Ked nazyvate moju reakciu plnu nepodlozeneho obvinovania a pseudo argumentov tak tie vase tiez nic podlozene neobsahuju. Lebo ked niekto napise oni chcu nemusi to nutne znamenat ze ti "oni" naozaj o nieco take usiluju.

Nie nesuhlasim s tym aby ucili deti v skolke mastrubovat. Ale na druhu stranu suhlasim s tym aby minimalne stredoskolaci sa so sexualnou vychovou stretli. Zijeme v dobe ked 15 rocne decka davaju svoje fotky v spodnom pradle na pokec a facebook a rodicia o tom ani netusia. Proste si myslim ze v urcitom veku ked uz nehovorime o dietati ale o pubertakovi je takato vychova vhodna.

Lenze toto je tema ktora chce DISKUSIU S ODBORNIKMI, pedagogmi, psychologmi a rodicmi. Zrušenim LGBTi vyboru sa v tejto teme nic nezmeni ani neposunie. Len sa zbytocne vyvolava nikam neveduce napatie medzi ludmi. Takze namiesto peticie treba najst riesenie.

A toto iste sa da aplikovat na gender teoriu. Nieco sa nam nepaci, dobre diskutujme. Odmietut vsetky principy rodovej rovnosti bez diskusie a najdenia vhodneho kompromisu je sialene. Lebo rodova rovnost je prave aj o zenach, o ich praci v domacnosti ktora nieje ocenena, o tom ze su diskriminovane ked si hladaju pracu lebo maju deti. Toto je tema ktoru musime riesit, treba vytvorit vhodne podmienky aby ludia netrpeli a neboli znevyhodnovany koli detom, ale prave aby boli rodiny s detmi podporovane.