Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI

Quoted post


Hosť

#70 Pokracujme

2013-10-17 05:55

Ked sa vam priecia niekoho specificke poziadavky, tak budme dosledni:
navrhujem zrusit vyhradene parkovacie miesta pre telesne postihnutych (ved naco, nie je ich vela a pritom zaberaju najlepsie fleky hned vedla vchodu, pricom vacsina sa bez problemov prejde, tak nech sa prisposobia); zrusit zvukove znamenia pre nevidiacich na krizovatkatkach (ved na co su, stale to hrkoce a nevidiaci tam ide tak raz za hodinu; ked vidia ostatni, moze predsa vidiet aj on)... a takto mozeme pokracovat aj dalej.

Replies

Admin

#73 Re: Pokracujme

2013-10-17 06:54:04

#70: - Pokracujme

Vase pseudoargumentacie nemaju konca kraja.

No co uz, aj tak vam odpoviem.

1:Telesne postihnuty a nevidiaci nepretlacaju agendu , aby v skolkach a skolkach vyucovali,ze ake je to uzasne byt telesne postichnuty a nevidiacim , nepretlacaju aby vsetci co dovolia povedat, alebo napisat, ze niekto je postihnuty  uz aj bol potrestany.

Podla vasich chorych argumentov,

Treba zriadit aj vybor pre fajciarov, okamzite zaviest na skolach a skolkach,ze ake je to uzasne fajcit, zrusit obmedzenia predaju cigaret detom, preto ze su diskriminovani, povinne vyucovat v materskej skolke hry o fajceni, pretoze deti sa nerodia ani za fajciarov a ani za nefajciarov, a oni tuzia fajcit.

Urcite by ste ziskali vacssiu podporu ako tu  http://www.peticie.com/forum/68616/start/75

ste nazbierali  za tyzden ubohych 479 podpisov,cize vidime ze aku podporu ma vasa agenda LGBTI-samozrejme celu diskusiu by som zmazal, tak ako vy, aby nedaj boze niekto nenapisal pravdu, nechal by som tam len demagogicku poznamku o urazkach.

ursus

#94 Re: Pokracujme

2013-10-17 21:52:05

#70: - Pokracujme

no súdruh...asi nevieš, ale LGBTI velice neradi, ked ich porovnávajú so zdravotne znevýhodnenými = telesne či duševne postihnutými...rozdiel je v tom, že ak sa zruší výbor pre LGBTI pomôže to všetkým občanom Slovenska. Ale ak sa zrušia bezbariérové prístupy a technická výpomoc zdravotne znevýhodneným ľuďom, pomôže to iba tvojmu egu.


Hosť

#155 Re: Pokracujme

2013-10-25 07:19:29

ja

#156 Re: Pokracujme

2013-10-25 07:23:21

#70: - Pokracujme

takze predsa len su homosexuali postihnuti - a cely cas tu pocuvam ako su normalni.

takze ako to je? ak  sa to hodi su normalni, ak to prinesie vyhody - su postihnuti? priklady ktore uvadzas su prikladom kompenzacie, aby postihnutym ulahcili zapojenie do bezneho zivota. homosexuali nic tak nepotrebuju. oni len CHCU NEOPRAVNENE VYHODY.