Otvorený list pre Zrušenie Výboru pre LGBTI

Quoted post


Hosť

#48 Re: Re: Re: Re: Taliban

2013-10-16 13:37

#41: Admin - Re: Re: Re: Taliban

Chcete len jeden príklad - táto petícia, ktorá svedčí o kreťanskej "tolerancii". Je to výzva na zrušenie výboru, ktorý rieši postavenie postavenie istej skupiny osôb. Tých príkladov je samozrejme viac. Nikdy nikto z prostredia LGBTI podobnú výzvu voči obmedzenie náboženských práv (teda vrátane kresťanov) neinicioval. Samozrejme, to by si niekto musel uvedomiť základné ponímanie ľudských práv. No a pokiaľ ide o šírenie nenávisti, tak celá kampaň KBS je nenávistná a netolerantná.

Pokiaľ ide o argument vnucovania ideológie. Treba si asi uvedomiť čo je subjektívne právo každého jednotlivca. To je právo, ktoré môže ale nemusí využiť. Takže ak si ktokoľvek povie, že by chcel uzatvoriť registrované partnerstvo, tak právo mu to umožní, ak to nebude chcieť využiť (napríklad pre náboženské presvedčenie), tak to nemusí. Takže kto vnucuje ideológiu je cirkev, pretože chcú určovať právny poriadok tohto štátu podľa stredovekých zásad.

Replies

Admin

#54 Re: Re: Re: Re: Re: Taliban

2013-10-16 15:12:46

#48: - Re: Re: Re: Re: Taliban

Viete citat?? este raz a naposledy, ziaden priklad ste neuviedli, stalen len dookola, a dookola, Demagogia.

Neexistujú špeciálne ženské práva a mužské práva, neexistujú ani zvláštne práva ľudí s inou sexuálnou orientáciou. Existujú len prirodzené práva každej ľudskej osoby. V týchto právach sme si všetci rovní a spravodlivá spoločnosť musí úzkostlivo dbať o to, aby nikomu nemohli byť tieto práva upieran