Zrušenie maturitnej skúšky 2021

Nevzdavamsa

/ #6

2020-09-14 23:16

Nech sa pre mňa za mňa maturuje ale nejaká úľava by tam predsa len určite mala byť!!!Tu nejde o to,že chceme maturity zadarmo...určite si ich musíme aspoň za niečo zaslúžiť, bolo by to nefér voči tým čo maturovali a tým čo maturovať budú (okrem maturantov 2020 samozrejme...to som nepochopila ako môžu dať maturitu len tak ako keď sa dáva vysvedčenie na zakladnej škole).

Ja osobne som si z online hodín za ten polrok poriadne nič neodniesla takisto ako väčšina žiakov. Nebolo to za mňa moc praktické ani pohodlné. V jednom hovore nás bolo tak veľa,že sme sa prekrikovali, nerozumeli, niektori učitelia nevedeli narábať so skype,zoom, vypadávalo nám to..no celé zle.

Keď sme teraz v septembri prišli do školy tak nás učitelia skúšali a takmer nič sme nevedeli. Dokonca učiteľka čo nás považovala za celkom inteligentnú triedu povedala, že sme po korone úplne otupeli. Dokonca nás skúšala aj s takých vecí ktoré nám ako učebny materiál nepredložila!! Vraj sme sa to mali naučiť sami..ale ako keď ja ako normalny študent nepoznám jej učebný plán?

Som za to,aby maturity boli ale chce to určite poľaviť z týchto dôvodov!!!:

-Minuloročny štvrtaci už mali byť v marci dávno pripravení na maturity a napriek tomu nematurovali!

-Zvyšuje sa počet nakazenych omnoho rekordnejšie ako v prvej vlne!

-Byť celý deň v rúšku je vyčerpavajuce! Nedokážeme sa sústrediť na učivo 8 keď sa nemôžme ani normalne nadychnúť!

-Krátke prestavky na prevetranie sa

-Sú žiaci ktorým rúško spôsobuje vážne kožne ochorenia (nemyslime tym akne aj keď ...to sa tiež rata).

-Online vyučovanie nám nedalo dostatočne vzdelanie. Musime dobiehať veľa zameškaneho a čim ďalej tým viac sa to kopí.

-Niektori študenti nerešpektuju nosenie rušok (na jednej strane  ich  chápem-je to otravne,tak si ho daju popod nos popripade vobec). Tym padom takyto studenti ohrozuju tych s oslabenou imunitov a takym ludom hrozia horsie nasledky.

-Nedostatok hygienickych pomocok na skolach

-Učitelia vacsinou nedodrzuju nariadenia krizoveho stabu. Náš učitel napriklad normalne povie ze si ruska mame dať dole ale nech to riaditel nevidi. Tak aka ochrana tam je?

-Už teraz su zavrete školy a internaty poniektore

Ak niekoho este niečo napadne nech ma doplní.

Podľa mňa by ste mali ešte skúsiť vyjednávať rozumnymi argumentami pretože sme na tom omnoho horšie ako naši maturanti roku 2020.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...