PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE


Hosť

/ #306 Re: Re: martin pagáč predseda petičného výboru

2016-05-19 05:10

#286: - Re: martin pagáč predseda petičného výboru  

 Zdravim Peter (nie Tono, prepacte, myslel som, ze je to vas podpis). Nehnevajte sa na mna, ale tie vase protiargumenty na moje 4 body su ako od skolkara. Viete, prirovnavat PK k permoske od fitka, sauny, ci inej aktivite je scestne. Vas argument ma jednu obrovsku trhlinu. Permanentku si kupujem DOBROVOLNE a ked zistim, ze fitko byva obsadene, alebo sa mi tam z roznych pricin nepaci, bud permosku zrusim, predam alebo si najdem ine fitko, kdezto PK si musim zaplatit NEDOBROVOLNE a som k tomu donuteny bez moznosti inej alternativy. To je ako keby mi niekto ponuka permanentku do fitka s tym, ze tam este sice neni ani jeden stroj na posilovanie, ale ked si ju kupim, MOZNO to fitko zariadi nejakymi strojmi a MOZNO si budem mat na com zacvicit v neznamej buducnosti!! CHOOOREEEE!!!!!

To kolko odvadzame statu, s tym teda sakramentsky suvisi. Odvadzame nase peniaze do verejnych zdrojov, odkial su financovane kraje, mesta atd.

Urcite som nechcel nikoho prirovnavat k nacistom, chcel som len ukazat nejake vyrazne prirovnanie, aby bolo hned jasne, co som myslel tym dobrE a dobrÉ.

A k tym platom a premiam, pan Peter, nebudte smiesny, ved to je nad slnko jasnejsie, ze z celej park. politiky si chce spravit par ludi pekny biznis. Co robili doteraz? Ake su za nimi nejake vysledky? Sme na Slovensku, nebudte naivny. Tieto predrazene poplatky situaciu nevyriesia.