PETÍCIA za rozšírenie kapacity MŠ Tajovského Poprad

Vladimír

/ #85 Re: Ide o podpásovú likvidáciu skvelej konkurencie

2015-10-26 11:52

#76: Anton Frič - Ide o podpásovú likvidáciu skvelej konkurencie  

 Pán Anton Frič,

neberiem Vám Váš názor napriek tomu, že vo svojom komentári sa vyjadrejete aj za všetkých rodičov, ktorí majú deti v predmetnej materskej škôlke. Predpokladám, že Vás na to poverili, aby ste aj za nich všetkých vyjadrili svoj názor.

Skôr som sa pozastavil nad Vaším jednoznačným hodnotením vedenia Základnej školy na Tajovského ulici. Podľa Vás je jej "vedenie neschopné a s nulovou víziou na úkor špičkovej vzdelávacej inštitúcie". Keď ste si teraz prečítali svoje vyjadrenie, nečervenate sa? Ani trocha? Na základe čoho ste dospeli k takému hodnoteniu? Poznáte prácu a výsledky práce vedenia predmetnej školy?

Stačí sa pozrieť na budovu školy a pavilon škôlky, ktorú užíva škola na Tajovského a porovnať to s priestormi - pavilónom v užívaní súkromnej materskej škôlky. Ak vstúpite do priestorov školy a oboznámite sa s výsledkami Základnej školy s Materskou škôlkou, tak porovnanie možno bude podobné...

Asi Vami velebená súkromná skôlka získala ocenenie špičkovej vzdelávacej inštitúcie.

Skúste sa oboznámiť s výsledkami školy a jej hodnotením, ktorú považujete za štátnu inštitúciu s neschopným vedením a nulovou víziou.

Ak by Vaše odborné hodnotenie bolo reálne, tak Základnú školu s Materskou školkou by nenavštevovalo toľko žiakov, že škola potrebuje rozšírovať svoje priestory a zanikla by už dávno.