PETÍCIA za rozšírenie kapacity MŠ Tajovského Poprad

Dušan

/ #78

2015-10-26 08:52

#63: - Re: Dušan 

p.Spodná (možno aj p.Madzinová), Vy už ani neviete čo hovoríte, pozrite sa na svoj predchádzajúci príspevok čo ste tvrdili: Dnes je školstvo aj o tom, že riaditeľ musí mať kvalitnú koncepciu rozvoja školy, ktorou osloví rodičov. Ja som netvrdil že koncepcia má vplyv na to, koľko detí sa narodí alebo prisťahuje. Ja som hovoril o tom, že vedeniu štátnej materskej školy sa v posledných rokoch podarilo získať práve rodičov

 Ja presne viem čo za tou štatistikou je. To nie je o tom vyžiadať si nejaký dokument z mesta - pretože tam je naozaj nula. Ide o to, ako sa tento dokument tvorí, a to Vám presne povedia predstavitelia mesta Poprad za tieto dokumenty zodpovední, to Vy nemôžete z tejto suchej štatistiky vyčítať, treba tam ísť osobne a spýtať sa na to. A zístíte, že sa v tom vŕtate zbytočne.

Nerešpetujete ani záver školeskej komisie z 19.08.2015(okrúhleho stola k prevereniu tejto problematiky a návrhu riešenia). Keby ste sa zaujímali o to, ako túto situáciu konštruktívne vyriešiť, prospelo by to obom stranám.

Prepáčte, ale nebudem už reagovať na Vaše ďalšie príspevky, pretože neodpovedáte na otázky ktoré som Vám položil, vyberáte si iba to čo sa Vám páči a to nie je diskusia. Radšej budem diskutovať  s niekým iným.