Proti zavedeniu registrovaných partnerstiev homosexuálov.

JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

/ #61 Moje osobné skúsenosti s komunistickou diktatúrou mňa varujú k ostražitosti...

2015-09-09 20:33

Chcel by som ešte povedať, že sa veľmi obávam, že celá táto salámová metóda homosexualizácie spoločnosti povedie nielen k homofašistickej totalitnej diktatúre dvadsiatehoprvého storočia, ktorá pokrytecky pod zámienkou údajných ľudských práv hodlá ľudské práva postaviť proti človeku a porušovanie ľudských práv hodlá vydávať za ľudské práva, a teda táto pod falošnou maskou údajných "ľudských práv" nastupujúca homosexualistická totalitná diktatúra dvadsiatehoprvého storočia bude znamenať v budúcnosti možno aj milióny povraždených, umučených a popravených za ich tzv. "homofóbiu", a teda môže byť v budúcnosti homofašistický režim ešte horšou totalitnou diktatúrou než bola diktatúra komunizmu a fašizmu v dvadsiatom storočí. 
Samozrejme, že toto čo som napísal nie je v žiadnom prípade namierené proti obyčajným bežným homosexuálom. Ostatne homosexualistickí ideológovia, propagandisti a aktivisti reprezentujú obyčajných bežných homosexuálov asi v rovnakej miere ako za minulej totality komunistickej v predošlom storočí komunistický režim reprezentoval údajne vraj „robotnícku triedu“, a v mene robotníckej triedy vtedy vládnuci komunisti surovo točili s osudom celého národa, včítane osudu samotného robotníctva v ktorých mene podľa svojich slov komunisti údajne vraj vládli a svojej vlastnej diktatúre samotní vládnuci komunisti vtedy pokrytecky hovorili „diktatúra proletariátu“.
Sú teda robotníci vinní za zločiny komunizmu? Samozrejme že nie! A práve úplne rovnako tak ani nie sú obyčajní bežní homosexuáli zodpovední za to, čo údajne vraj v ich mene činia homosexualistickí ideológovia, propagandisti a aktivisti. A hoci obyčajní bežní homosexuáli nemajú s homosexualistami absolútne nič spoločného, to ešte neznamená že v budúcnosti by nemohla byť nastolená krvavá totalitná homosexualistická diktatúra, ktorá opäť podobne ako za komunistov v mene údajných práv homosexuálov bude surovo točiť s osudom celého štátu a národa, včítane osudu samotných obyčajných homosexuálov, ktorých výsledkom môžu byť možno aj milióny umučených, popravených či inak povraždených ľudí, ktorých vinou bude tzv. „homofóbia“…
Ešte na záver Vám dlhujem vysvetlenie pojmu homosexualista. Homosexualista neznamená apriórne homosexuál. Homosexualista znamená, že ide o stúpenca a šíriteľa homosexualistickej ideológie. Homosexualista sám o sebe byť síce homosexuálom teoreticky byť môže, ale tiež vôbec nemusí. Ba dokonca z hľadiska štatistiky viac než deväťdesiat percent homosexualistov sú v skutočnosti sami o sebe heterosexuáli, ktorí sú navyše z Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a ďalších nadácií bohatých multimiliardárov platení ideológovia a aktivisti homosexualizmu, a to bez ohľadu na to, že oni samotní sú až na úplne ojedinelé výnimky všetci sami o sebe heterosexuáli. A teda ani možná budúca krvavá totalitná homosexualistická diktatúra dvadsiateho prvého storočia neznamená, že protagonistami tejto krvavej totalitnej diktatúry a diktátormi sa stanú samotní homosexuáli.

Hlavným celosvetovým cieľom slobodomurárov, respektíve Rockefellerových, Sorosových, Gatesových, Rotchildových a ďalších nadácií bohatých multimiliardárov je radikálne celosvetové zníženie početného stavu populácie na púhu pol miliardy obyvateľov na celej planéte Zemi, a forma ako tohoto radikálneho zníženia počtu obyvateľov planéty Zeme chcú dosiahnuť spočíva v celosvetovej masívnej propagácii a podpore šírenia antikoncepcie, potratov, euthanázie, sterilizácií, juvenilnej justície, ateizmu, genderovej ideológie a homosexualistickej agendy.