Za zákaz privatizácie vody a jej predaja do zahraničia bez súhlasu občanov SR


Hosť

/ #92

2015-08-17 08:14

Ahojček o vode píšem v poslednej dobe veľa dôležitých informácií. O tom, že má voda pamäť, o tom, že dokáže prijímať do seba informácie. Tiež už dlhodobo pozorujem, že ľudstvo nedodržiava pitný režim a už mierna dehydratácia organizmu prináša rôzne ochorenia. Podpísala som túto petíciu za zákaz privatizácie vody a jej predaja do zahraničia bez súhlasu občanov SR. A navrhujem zrušiť všetok prenájom vody našej pitnej vody do zahraničia, pretože podľa slov Petra Staneka, ktorý povedal:
Na otázku diváčky: akú hodnotu má voda? odpovedal tiež otázkou: Myslíte obyčajnú vodu, alebo virtuálnu vodu?

Vraj o virtuálnej vode budeme ešte veľa počuť.

Predstavte si takúto scenárovú podobu: Každý výrobok potrebuje určité množstvo vody.
1 paradajka vyžaduje 180 l vody, na výrobu 1 auta potrebujete 7500 l vody. Vypočítate potenciál produkcie a vynásobíte ho vodou. Zistíte, že ste vyrobili produkciu, ktorá zrejme vodu niekde ukradla. Keďže ste ukradli susednému štátu, musíte mu dorovnať dlh, ktorý vynikol ukradnutím jeho vody.

Ak vám to niečo pripomína, podobnosť je čisto náhodná s novou ekonomickou stratégiou Spojených štátov ktorú chcú presadiť cez VTO. A volá sa to VIRTUÁLNA VODA.

Zaujímavé, že? súhlasíte s tým? aký je váš názor? vyjadrite sa!!! a prosím povedzte o tejto petícii čo najviac ľuďom :-) ďakujem, že ste dočítali až sem a že vás voda zaujíma. Veď naše telo tvorí 70% táto zázračná tekutina a náš mozog až 90%. Takže aj vy ste z veľkej časti voda. Ak chcete vedieť o vode viac tak na lenkaslnieckova.sk
krásny dník
Lenka :-)