Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK

Antikapitalista

/ #783 Re: Re: Re:

2014-12-08 11:30

#778: fenix - Re: Re:  

 

Zjavne o tom vieš hovno; buď vieš hovno o svete, alebo si bezzásadový, bez morálky, skrátka modrácky kolaborant.

1. ČSSR nebola nikdy okupovaná. Zato Štefánikove cudzinecké légie nielenže okupovali veľkú časť Ruska, ale tam dokonca aj tisíce ľudí pozabíjali. Dosiaľ nebolo počuť od našich hujerov žiadne ospravedlnenie. A to napriek tomu, že sme Rusko 2-krát napadli (najprv Štefánikovymi légiami, potom vojskom Slovenského štátu).

2. Dnes máme dane niekoľkonásobne vyššie, oficiálne tu vraj nemáme žiadne vojská, dokonca už pomaly ani to vlastné, lebo na neho už napriek tým vyšším daniam už nie sú peniaze... a žijeme na dlh. Už konečne chápeš, čo znamená byť „vyrabovaný“? Tak vedz, že vtedy to nebolo financované z daní (keďže tie boli aj nižšie), ale zo zisku podnikov, ktoré však už nemáme. Takže tak. Samozrejme, (podľa teba „zločinecké“) ROH usporadúvalo rekreácie v Tatrách... kým teraz sú Tatry sprivatizované kapitalistami, ale ak si v zločineckých organizáciách typu J&T, tak je tvoj postoj celkom pochopiteľný.

3. Áno, v rámci Varšavskej zmluvy sme nemuseli vojakov posielať nikam a slúžili skutočne na našu obranu, čo sa o Severoatlantickej agresii vonkoncom povedať nedá a v rámci nej „obraňujeme Slovenskú republiku v Afganistane“ stovkami vojakov, ktoré vraj platí Severoatlantická agresia, ale aj to ide z našich miliónových „príspevkov“, čiže z našich daní! Čiže: Najväčšia Agresívna Teroristická Organizácia z našich peňazí platí našich vojakov bojujúcich za cudzie záujmy!

4. Prosím, nastúp do lietadla a vystúp v Líbyi, aby si zistil, ako vyzerá krajina, kde zasahovala Najväčšia Agresívna Teroristická Organizácia... alebo choď do SŠA, kde ťa beztrestne zastrelí policajt len preto, lebo on má pištoľ a ty len fľaštičku od liekov! Už ani nemôžeme mať vlastný názor, lebo „potreba hovoriť jednotným hlasom“ tu má prednosť aj pred právne zakotvenou zvrchovanosťou. My tu už teda nemusíme mať ani okupantov, pretože nám vládnu vlastizradcovia!