Petícia za zrušenie vlakov zadarmo


Hosť

/ #513 Nesúhlasím s petíciou je KONTRAPRODUKTÍVNA

2014-11-07 23:32

Som študent vysokej školy. Nesúhlasím s petíciou, lebo je kontraproduktívna a vlastne úplne k ničomu. Fico nám zvýšil dane a ešte len zvýši. Kde ste boli celá NG organizácia, keď Fico resp. jeho vláda pripravoval zdanenie dohôd, teda stýmsúvisiac aj príjmov študentov? Vtedy som čakal petíciu a vtedy bolo treba bojovať. Teraz je neskoro. Odvodové zaťaženie je zvýšené pre každého! Spupne odmietať benefit cestovania vlakom zadarmo je detinské a primitívne. Nebudú ani vlaky zadarmo a nebudú ani znížené dane. NEBUDE NIČ! Práve naopak! Táto petícia nič nevyrieši bez ohľadu na výsledok. 

O čo ide tým, ktorí súhlasia s petíciou? Odmietajú nejaký benefit, aj keď sú to iba omrvinky na umlčanie oviec, ale s akou alternatívou, akým návrhom riešenia ste prišli? 

 

Pokladám za choré a zvrátené, že pod touto petíciou je doteraz podpísaných 18319 ľudí. Pod petíciou na záchranu našej pôdy teda našej krajiny v ktorej žijeme, čo je pre nás všetkých ŽIVOTNE dôležité je konečný stav okolo 17500.

Milí spoluštudenti a aj dôchodcovia, maly by sme sa vážne zamyslieť nad dôležitosťou vecí, ktoré riešime. Sú tu iné a oveľa závažnejšie problémy, ktoré si vyžadujú našu pozornosť a energiu. Namiesto toho sa tu ale riešia blbosti, ktoré sú totálne nepodstatné.