PETÍCIA PROTI ROZMIESTNENIU CUDZÍCH VOJSK NA SLOVENSKU


Hosť

/ #62

2014-09-06 04:23

Ľudia, vy čo máte rozum (vidím že vás tu ešte zopár stále je) neodsudzujte našich hlúpych spoluobčanov že podporujú našich "bratov" Rusov a diktátora Putina. Oni zato nemôžu sú proste zmanimulovani veď sa zamyslite aj Hitlera fanaticky podporovali milióny ľudí a ako dopadol.  :D Len s tým rozdielom že Hitlera vystriedal Putin a namiesto fašistického Nemecka tu máme fašistické Rusko.

 

A navyše túto petíciu podpísalo niečo cez 600 ľudí koľko je to percent z obyvateľov zo SR...... netreba sa nad týmto ani pozastavovať lebo túto petíciu podpisujú ľudia ktorý všade boli, vsetko videli a všetko zažili.  Pritom svoj prah dverí prekročia raz za týždeň.  Neustále pozeranie do PC ich zblzblo natoľko že nevedia čo sa deje za oknom ich baráku a nie to ešte v zahraničí.  Nejaký pajác si prečíta niečo na FB a ide vyskakovať aké je všetko zlé (samozrejme až na Rusko lebo to písali na FB).

Netreba sa zaoberať nad takýmito peticiami lebo aj tak nikto s kompetentných si ich ani nevšimne nie aby ich ešte nikto riešil.  Tak nech sa deti hrajú na dôležitých a "zachraňujú" našu krajinu.  :D




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...