Otvorený list na podporu rektora T. Zasepu


Hosť

/ #18 Re: Re: Re: Nie vsetko je tak, ako vyzera

2014-05-09 06:18

#12: - Re: Re: Nie vsetko je tak, ako vyzera

Áno aj voľby prebiehali úplne "štandardne". Plagiátor (momentálne m. profesor KU, nevadí, že mal 60% zhodu) verzus nominant na Nobelovú cenu.

Sklamal ich? No lebo im nedovolil, vyplacať si odmeny, menovať docentov a profesorov mimo odboru a nedovolil im mať pribátne fondy kam išli peniaze za zápisné, konferenčné poplatky bez konferencie, ubytovanie a dokonca aj za habilitačné konania. A písal by som tu ešte pár strán ak by som chcel všetko vymenovať. No a ak zoberiete ľudom možnosť ich obohacovania sa na úkor iných, je to jasné budú z Vás robiť zlého.

Jedine možem súhlasiť s Vami: Nie všetko je tak, ako vyzerá. Naozaj je to ešte horšie ale zo strany AS, vedenia PF, FF a TF.

Ich momentálne spája spoločný cieľ, ktorí dosiahli. Takéto spojenectvá z vypočítavosti nemajú dlhú trvanlivosť. Príde čas a ich trojzáprach sa začne potácať. Takí sú ziskuchtiví, mocichtiví ľudia - nestáli v spojenectvách.

KBS? žiadne prekvapenia - nevidíme, nepočujeme, nekomentujeme. Upokojila sa situácia! "Houbeles" len poukázali na neriešenie problémov.