►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄


Hosť

/ #817 Čo tak rozum použiť?

2014-04-24 16:35

Vážení petiční blázni (= ľudia, čo veria že petície ako táto tu majú šancu niečo zmeniť),

čo tak rozum použiť a uvedomiť si, že:
"Špecifickým prípadom sú petície adresované Národnej rade SR. V nich občania väčšinou navrhujú prijatie právneho predpisu, požadujú od predstaviteľov zákonodarnej moci, aby určitým spôsobom hlasovali. Poslanci však nie sú povinní hlasovať podľa návrhov obsiahnutých v petícii, a preto bude vybavenie takejto petície spočívať už v jej samotnom prerokovaní (výborom, plénom), respektíve v oznámení, kedy sa daná problematika bude prerokovávať a následnom oznámení výsledku prerokovania.
V prípade, že počet podpisov pod petíciou presiahne počet 100 000, petíciu prerokuje plénum NR SR, inak o nej rokuje a vybavuje ju príslušný výbor."

Dúfam, že petičné hárky tlačíte na jemný papier, aby si SMER-ácky parlament a vláda nepoškriabali análne otvory, keď si nimi budú vytierať ... po prerokovaní a samozrejmom zamietnutí vašej petície!

VIVAT NAHÁŇANIU SI POLITICKEJ POPULARITY CEZ NEZMYSLY! VIVAT HRÁM NA DEMOKRACIU.

No aby som len "nezlorečil", rád by som vám dal do pozornosti jedinú zmysluplnú celoštátnu petíciu: http://www.peticie.com/peticia_za_dokonaly_ficoland (petičné hárky tlačíme samozrejme na najjemnejší navoňaný papier :)))