►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄


Hosť

/ #711

2014-04-11 20:32

S myšlienkou tejto petície súhlasím,žiadam zastavenie politických aktivít, smerujúcich k prevzatiu slovenskej pôdy a tým nerastného bohatstva,hlavne vodných zdrojov,zahraničnými kolonizátormi.Nechceme nových zemepánov, ktorí nám budú prenajímať našu /bývalú/pôdu, keďže reálny kapitalizmus evidentne krachuje a nás a naše deti neuživí priemyslom. Budeme sa musieť nevyhnutne vrátiť k pôde, ktorá jediná nás môže zachrániť od vyhladovania. Ale na akú pôdu a za akú cenu? Ak na pôdu zemepánov, potom zas len budeme potrebovať nenažraté banky a úžerníkov, ktorí nám požičajú, avšak možnosť splácania úverov bude nulová,lebo práce nebude!
Zabrániť takému scenáru je obrovsky dôležitá strategická úloha zodpovedných ľudí tejto krajiny!
Moji slovenskí predkovia štyri generácie naspäť založili osady, chovali zvieratá,zúrodňovali ťažko nadobudnutú pôdu, aby sa uživili.Neskôr sa im uľahčilo, keď sa hospodárilo vo veľkom.Získali prácu /na každej dedine!/a tým prostriedky na rozvoj. Hneď po "nežnej" buržoáznej revolúcii naši záchrancovia sa ponáhľali rozbiť všetky družstvá, starajúce sa o pôdu, pretože buržuji potrebovali odbyt nadproduktov a ten získali vďaka novým skorumpovaným pánom Slovenska. A tak to beží doteraz!
NEDAJME SI VZIAŤ NAŠU PôDU, VODU, NERASTY !!!
Raz by sme tu mohli byť cudzí a nežiadúci!!!
Mrzí ma však, že tvorcovia tejto petície na týchto stránkach majú plno pravopisných chýb, akoby to robili deti základnej školy. Vzchopte sa, potrebuje to aj serióznu formu!