Petícia za zrušenie registračnej dane za vozidlo

majo

/ #217 Re: Re:

2014-04-02 06:43

abcdef

Nikoho v tomto štáte nezaujíma finančná situácia občanov - voličov, je to výsledok spravovania štátu po 1989 - zlatý komunisti, môj dedko by sa v hrobe obracal, bol prenasledovaný, druhým starým rodičom zobrali krčmu..., boli 100% antikomunisti, ale dedko na smrteľnej posteli povedal, keby bol vedel, ako to tu bude vyzerať s "demokratickou vládou" tak mal vstúpiť do strany! socializmus bol spravodlivejší systém /jeho názor/ a to je sila, ak to povie režimom prenasledovaný človek. Myslím si, že registračná daň nemá za cieľ nič iné, ako už z prázdnych peňaženiek občanov tohto štátu, vytiahnuť posledné peniaze, ako ich táto /aj predošlá/ vláda núti kupovať si staré ojazdené vozidlá v západnej Európe, nie je schopná zabezpečiť základné ústavné právo na prácu a práci zodpovedajúcu mzdu, aby si mohli ľudia žiť normálne na strednej úrovni, a môcť si kúpiť auto v našej republike - nové. Ak si niektorý politik myslí /očividne podľa výrokov áno/, že ľudia si chodia kupovať autá do zahraničia z "plezíru" tak je to idiot, lebo nikoho nebaví brať si dovolenku, cestovať a vybavovať papiere, prihlásenie, originalitu a STK, určite hovorím za väčšinu, že za prácu by mal byť primeraný plat /ako v Rakúsku, Nemecku/ a nikto by nikam nechodil na nákupy a podporoval by domácu ekonomiku, napríklad kúpou nového auta. Ale ľudia sú k tomuto konaniu donútení, zlým vedením krajiny a doplácajú na neschopnosť tak koaličných ako aj opozičných politikov. Dokiaľ neodsúdia prvého zlodeja politika, tak tu demokracia ani nezačne fungovať. /Bicyklista drží chrbát Muftimu, Doktor drží chrbát Bicyklistovi, tunel, financovanie strany, nástenkové tendre, predaj železníc, privatizácia SPP.... atď/, tie rozkradnuté miliardy chýbajú a naše politické špičky nebudú chodiť MHD, ale pekne s BMV s 500 koníkmi a smejú sa Vám aj mne z okna svojej limuzíny a vymýšľajú, aké nezmyselné dane a poplatky Vám a mne vymyslia, aby si mohli prihrávať štátne zákazky a rozkrádať ten zvyšok majetku so svojimi kumpánmi, viď. napríklad Gorilu.

Niekedy mám pocit, že vymýšľajú poplatky, dane s tým zámerom, či to ešte /taká blbosť/ prejde u tých somárov - to sme my - ľudia "našej krajiny"/ a my im dokazujeme, že áno!

Nezaujíma ich ani vozový park, ani bezpečnosť, zaujíma ich len poplatok, daň, na naplnenie štátneho rozpočtu, aby bolo z čoho míňať, kradnúť.

Netreba sa vzdávať a musíme využívať, aj keď obmedzené občianske práva na zmeny!