"Vedenie komory - zachráňte komoru, odstúpte, nekandidujte"


Hosť

/ #43

2014-01-22 17:45

Tento príspevok plný osobnej bolesti, krívd spojených s problémami v práci a spoločenským uplatnením, mi akosi nesedí, lebo na základe anonymného príspevku- o ktorom hovorí autorka/r-osoba, nie je možné nikoho obviniť, znevážiť, prepustiť z práce .....
Smutnejšie však je, že osoba hovorí o IP adrese. Ako si ju zistila? Až taký technický problém to nie je. Problémom je však priame obvinenie pani Uličnej Husárovej a snaha zneváženie jej osoby a dobrého mena, bez dôkazového bremena. Tu už nejde o anonymitu, ale priamu snahu autora zdiskreditovať jej osobu. A to je už právny problém. Tak obdobne ako pani Uličná Husárová žiadam autora príspevku, aby vystúpil z anonymity a predložil priame dôkazy k predošlým tvrdeniam.
Poznám pani Uličnú Husárovú, ako človeka stojacého pevnými nohami na zemi, ktorý nepatrí medzi ľudí snívajucích o moci, na rozdiel od niektorých autorov týchto príspevkov. Ich rukopis sa dá rýchlo spoznať a neprekvapuje ma ani jeho agresívny a útočiaci štýl, zmieňanie si lží s pravdou, prekrúcanie faktov z čias minulých a súčasných. Každý súdny človek vie, že tí, ktorí nemajú argumenty pristupujú k útoku. Tento štýl je skôr blízky politikom, ale tí ktorí sa cítia byť mocní, si ho veľmi často osvojujú.
Hoci pani Uličná Husárová nie je autorkou petície, slúži jej ku cti, že ju podporila ako prvá. Mnohým autorom v tejto diskusií by rovnako slúžilo ku cti, keby si dali aspoň trochu námahy pred aprílovými voľbami a vysvetľovali sestrám aké sú ich úlohy, ciele a priority zamerané aj na oblasti a riešenia a na požiadavky uvedené v tejto petícii.

PhDr. Mária Lévyová