Výzva na podporu Verejnej ochrankyne práv

Radikál

/ #43 Neschopná ombucmanka = modro-biela vrana

2014-01-09 20:45

Ombucmanka Dubovcová-Sorosová je modro-biela vrana vyfabrikované cez NED, Wienkynu Alianciu (non)Fair Play prevažne za Sorosové peniaze.
Dubovcová to fláka ako len môže a dá sa, samozrejme za tie nekresťanské peniaze čo z našich daní dostáva!

Dňa 26.11. bol prijatý po prelomení prezidentovho veta zákon o "pomoci" v hmotnej núdzi, čím de facto boli zavedené nútené práce v príkrom rozpore s 3 ústavnými článkami a najmenej 3 medzinárodnými dohovormi. Pri jej neschopnosti nebola za 1,5 mesiaca schopná napísať ani poondiatu sťažnosť na ústavný súd. Čiže dodnes neurobil vôbec nič okrem medializovaných kecov o tom, že údajne niečo pripravuje. Dočkajú sa tí sociálne odkázaný, že sa madam veľkomožnej to vôbec uráči napísať a podať na ústavný súd??? Veď Smer a OĽaNO jasne to deklarovali, že prelomia prezidentové veto, tak o tom vedela a mohla sa na to pripraviť už od 29.10 2013. Lenže ju ako pravicovú oportunistku z libertariánskej SDKÚ tí najchudobnejší vôbec nezaujímajú. Niekedy mám dojem, že nimi priam pohŕda, ako vyplýva z jej leňochodských úkonov!

2, Nerobí vôbec nič, len sa sťažuje, že musia platiť mnohomiliónové výpalné V. Móricovi za prenájom budovy. Do čerta, veď je bývalá sudkyňa s hromadou kamarátov po súdoch, tak mala zo zlodejského privatizéra ViťaŽOSlava Móricka urobiť bezdomovca cez súdy a exekútorov. Lenže zatiaľ len kecá a sťažuje! Nepotrebovala by nechopná Dubovcová-Sorosová, ešte aj ona ombucmana, ktorý by hájil záujmy neschopnej ombucmanky?

3, Ak si nevie dať rady s policajnou brutalitou Kaliňakovskej policajne bandy, tak nech podá demisiu. Potom nech jej úrad preberie skutočný charakterný človek s primeranými schopnosťami a zručnosťami, lebo inak takáto ombucmanka je len na verejný výsmech, na škodu tých, ktorých záujmy by mala obhajovať.

4, Ak bude prebiehať petícia za jej odvolanie z funkcie modro-bielej vrany, tak ju s radosťou podpíšem. Aspoň sa Slovensku čiastočne uľaví!