Petícia za zachovanie vysielania Rádia VIVA

Laco001

/ #3262 Re: Re: Re:

2013-12-14 12:49

#3203: Silvia Bratislava - Re: Re:

Vazena pani Silvia.

Reagoval som na tento Vas prispevok:

"Poviete mi aké heslá , slová budeme v pondelok na pochode skandovať ? Dúfam že rádio vie aké..nechcem a nebudem mlčať v dave ! Nedáme vám naše rádio , nedáme vám naše právo !"

Moju reakciu ste zial vobec nepochopili. Stava sa, nevycitam.

 

Skusim to teda povedat este inak. V kazdom pripade chcem, aby sa ludia pondelkovej demonstracie osobne zucastnili a samozrejme aby aj kazdy, kto ma zaujem, vyjadril SVOJ NAZOR aj nahlas. Je to velmi potrebne. Jedina vyhrada, co som mal a mam, je ta, aby ludia pokial mozno nepytali od druhych hesla, transparenty a podobne, lebo v tom pripade by sa to prave podobalo na toho "1.mája".

Hovoril som o silnom jedincovi, ktory zostane stat pevne, aj keby sa dav rozprchol. Takze ustrachany nie som, prave naopak. Klucovym posolstvom mojej reakcie na Vas bol SILNY, ANGAZOVANY JEDINEC, KTORY PRESNE VIE, ZA CO IDE DO ULIC BOJOVAT - A PRAVE PRETO (LOGICKY) NEPOTREBUJE OD DRUHYCH INSTRUKCIE, CO MA A AKO MA ROBIT.

Dakujem za pochopenie, nereagujte uz prosim "na mna" (resp. na to, co som vobec nechcel povedat), ja uz som povedal jasne a zrozumitelne, co som povedat chcel 2x. Kto pochopi - pochopi, kto nie - nie.

Prajem vsetko dobre.