Petícia proti zavedeniu daňových licencií, tzv. „dane zo straty“

účtovníčka

/ #187 súhlasím s ňou a viem prečo!

2013-12-14 12:12

nezdá sa Vám choré, že mnohé s.r.o. roky rokúce vykazujú stratu, zamestnávajú ľudí, majú výkony. Náklady sú platené akože z rôznych "pôžičiek" od spoločníkov, či rodinných príslušníkov. Sú spoločníci, ktorí okrem s.r.o. nie sú nikde zamestnaní, v s.r.o. si dajú len minimálnu mzdu, aby mali čo najnižšie odvody.Odkiaľ donekonečna s.r.o. dotuje???No odkiaľ? - nepriznáva tržby, zrejme zháňa doklady a neustále klame a podvádza. Z čoho žije v luxuse, vyváža sa každé 4 roky na novom BMW? Vo firme má toľko áut, koľko je v rodine členov s vodičákom? Z tých strát v podnikaní? Určite nie!
A že nie sú v tom živnostníci? Tých väčších by som tam dala,stanovila by som príjem vo výške 50000 a licencie by som zaviedla aj pre takých.
Všetci chceme dobré zdravotníctvo, dobré cesty, dôchodky a všetko možné iné od štátu. Najprv môžem niečo mať v peňaženke, či účte, potom môžem na niečo dať a nie žiť na dlh.
Ale ryba smrdí od hlavy! Najskôr bolo treba porobiť poriadky "hore"! Skresať počet ľudí v rôznych štátnych aparátoch, aj parlamente,skresať množstvá výhod, ktoré majú, znížiť platy pos*rancom, lebo za to vysedávanie, driemanie v parlamente a za tie paškvily, ktoré z ich múdrych hláv vyjdú, si ani moc nezaslúžia!
A teraz ma ukameňujte!