Otvorený list na ODVOLANIE Oľgy Pietruchovej


Hosť

/ #270

2013-10-23 16:21

Prečítal som si materiály ktoré sú pripravované pod patronátom p. Prietruchovej http://www.rodicovstvo.sk/sexedu/Prac_listy_pre_ziakov_teoria.pdf - sú veľmi manipulatívne a demagogické, napr. výraz "Svety žien a mužov
nie sú všade rovnaké, aj keď ich telá áno." je úplne zavádzajúci, dovolím si tvrdiť že úmyselne, pretože slovo "rovnaké" sa môže viazať na telá (čo ostatne mnohí stúpenci genderovej indeológie aj tak hlásajú) a zároveň sa môže viazať aj na "všade", takže ten kto takéto bludy hlása je zároveň krytý. Takýto dvojzmyselný štýl je však napr. na Wikipédii uvedený ako neenczklopedický.
Tvrdenie "So svojou sexuálnou orientáciou sa človek rodí." nemá žiadnu oporu o vede, v skutočnosti najnovšie výskumy z decembra píšu v intenciách "nedokážeme podať definitívne dôkazy" ("we cannot provide definitive evidence"). Texty úplne potláčajú alternatívne vedecké vysvetlenia: http://conservapedia.com/ABC_Theory_of_Emotion.
Ako aj základné poučky odborníkov hlásajúcich že deti sa stávajú takými za aké ich považujeme. S p. Prietruchovou som mal niekoľko diskusných výmien v jej naklonených liberálnych médiách v ktorých mi boli mazané príspevky a na niektoré otázky ako napr. o rozhonutí Ústavného Súdu ak sa jej to nehodilo mi ani neodpovedala. Nechcem žiť v takej spoločnosti kde sa také veci dejú a možnosť vyjadriť sa a diskutovať ostáva len na papieri v polohe deklarácie ktorá sa nedodržiava.