Podpora „Celoštátnej stratégie ochrany a podpory ľudských práv“

Maja Lukšíková

/ #194 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cirkvi, ktorych oficialni predstavitelia siria nenavist?

2013-09-15 18:54

#193: Metod Rybár - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cirkvi, ktorych oficialni predstavitelia siria nenavist?

Prepáčte, ale nemyslím si, že podstatou človeka je (s prepáčením) s kým spáva. je to rozhodne jeho dôležitou súčasťou, ale podstata je v tom, že človek je  ľudská bytosť, ktorá si zaslúži úctu a rešpekt bez ohľadu na orientáciu, náboženstvo a ideologiu, ku ktorej sa priklana.

skopirovali ste mi link na aktuality, kde je uryvok z vyjadrenia ECAV. Tu je cely clanok. http://www.krestandnes.sk/article/evanjelicka-aliancia-v-sr-vydala-verejne-stanovisko-ku-gender-politike/22640.htm (oprava: Toto vyjadrenie je k gender ideologie, ale podstata nizsie plati.)

Prečítajte si najmä časť, ktorá hovori: "Vyhlasujeme, že sme hlboko presvedčení, že pred Bohom sú rovní všetci ľudia, bez ohľadu na to aká je ich sexuálna identita. Sme presvedčení, že najväčším prikázaním medzi ľuďmi je láska..."

Ano, nesuhlasia s niektorymi vasimi nazormi a cinmi (maju iny nazor, ale to viete tolerovat) ale vazia si vas ako ludi a patri vam za to ich laska. Ak chcete obdobne stanisko z Rim..katolickej cirkvi, mozem Vam ich nakopirovat. Pointa je: kazdy homosexual je v prvom rade clovek ako takemu patri dostojnost a respekt, akakolvek diskriminacia je nepripustna.




Platená reklama

Túto petíciu budeme propagovať pred 3000 ľuďmi.

Dozvedieť sa viac...