Zdaňovanie zdravotníkov za vzdelávacie podujatia
Tuto hru by uz konečne mali pochopiť pacienti. Ide o to aby lekári nemali prístup k novým možnostiam liečby, teda budú liečiť po starom a lacnejšie , takze o to väčšie zisky budú mat poisťovne !!!!! Ľudia zobuďte sa !!!!!
Hanba , že o vzdelaných ľuďoch rozhoduje kadejaký looser !!!!
Re:
len žiaľ neskoro .... Počkajme sa výsledok .... Aby sme neboli prekvapení, aké memorandum SLK zase podpise ....
Super že sa MZ postará o našich spoluobčanov ... Zdravotníci si musia pre svoje deti vakcínu proti žltačke kúpiť , spoluobčania ju dostanú zadarmo a ešte im pôjdeme poupratovať osady , lebo chudáci si nazhromaždili pred kolibami odpadky !!!! blahoželám !!!!!
Volebne právo by mali mat len ti , ktorí platia dane !!!!
Super, že pán minister ma čas na návštevy osád ... Ktovie čo si odtiaľ odniesol ....
Lekari, spamatajme sa a zacnime sa uz o seba starat tak, ako nam prinalezi ved spolocenska hodnota lekara v tomto state sa rovna NULE!!!
Považujem ho tiež za spôsob, akým vláda odpútava pozornosť verejnosti od skutočných problémov v zdravotníctve, ktoré sa dlhodobo neriešia.
Ako môže fungovať zdravotný systém s personálom, ktorý je dehonestovaný na úroveň "grázla", ktorý pre spoločnosť nič pozitívneho nerobí, iba pýta peniaze a za ne vraždí pacientov. A ak na problémy upozorní, spravia z neho nepriateľa štátu a to bez ohľadu na farbu ich politiky - mám vlastné skúsenosti.
Ako sa môže brániť lekársky stav, keď inštitúcia k tomu určená zo zákona - Lekárska komora a lekárske odbory chránia iba svoje vlastné, súkromné vrecká za naše peniaze (ktoré tvrdo, priam bezohľadne vymáhajú a nič rozumného nám, najmä lekárom zamestnancom, zato neposkytujú)?
Je to obraz dekadencie a bezperspektívnej ničoty, ktorý je možné riešiť asi iba jediným spôsobom - odchodom do zahraničia alebo do dôchodku a zomrieť skôr, ako slovenské zdravotníctvo definitívne skrachuje.
Re:
Ak ma začnú buzerovať kvôli nenaplneným kreditom, okamžite a definitívne prestávam vykonávať lekársku prax na Slovensku - a to by mali spraviť všetci lekári - dôchodcovia.A tí ostatní - dôsledne majú vyžadovať dodržiavanie Zákonníka práce a ustanovení Európskeho súdneho dvora o nadčasovej práci.
Nestačila vám ani akcia Markízy voči lekárovi dôchodcovi pod Tatrami ? - ani sa mu neospravedlnili.
Národ na nás kašle, nenávidí nás, žaluje za každú maličkosť... - tak načo pre nich robiť niečo navyše. Nech sa liečia sami, veď na internete nájdu všetko - lekári sú zbytoční.
Som lekar, ktory pre aroganciu a neschopnost nasich mocnych musel odist do zahranicia. Pocitil som na vlastnej kozi vdaku slovenskych politikov a nimi riadenych riaditelov za aktivitu pri zakladani prveho vysokospecializovaneho centra mimo Bratislavy. Ako dochodca som sa na Slovensko vratil a som zhrozeny.
Re: Re:
Podanie na Ústavný súd rieši Lekárska komora - dali podnet na generálnu prokuratúru, ktorá môže už platný zákon dať na posúdenie Ústavnému súdu. Inou možnosťou je ombudsman alebo 30 poslancov. Neviem, ako táto iniciatíva SLK dopadla.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#54: - Re: Re:
Ano treba zakon.Ale treba podať aj na Ustavny sud-