Peticie.com

Zákaz predaja tzv. zábavnej pyrotechniky (STOP petardám)

Šírenie petície na FB stránke

Hosť#1 Jan 15, 2019, 18:10
len nech to bucha, ziadny stop a psy sa maju jest
Hosť#2 Oct 31, 2019, 17:15
Žiadne stop nebude
Hosť#3 Jan 05, 2020, 16:47

Bodaj by teba niekto zožral ty kkt jebnutý!!!

#1: -  

Hosť#4 Jan 03, 2022, 16:11
je to jeden den do roka boze kam to smerujeme ked riesime taketo banality
Hosť#5 Jan 04, 2022, 15:06

peticia spravena premotivovanymi psickarmi, zacnite si tie hovna upratovat potom mozme riesit petardy

Dzoxi(pyrotechnik)#6 Dec 23, 2022, 16:27
  • Nič nepodpíšem budeme mať viacej hlasov a ajtak je to len raz do roka to ty psy vydržia kľudne si ju podpisuje treba vam minimálne 2mil. Podpisov aby vám to schválili a ajtak neviem či to je dosť keďže na Slovensku žije asi 5.6 mil. Ľudí čo je to 16 tis. Podpisov preboha 🤣 to je jak Košická mestská časť trebalo by vám ich tak 20-30 krát viac ako som hovoril takže petíciu nemá zmysel robiť podľa toho a ešte jedna vec nezakazu to len kvôli tomu že tisíce ľudí príde o robotu a skrachuju firmy to je také ako keby zakázali alkohol ľudia si to ajtak zozenu zo zahraničia napr. Poľsko a k tomu si to začnú vyrábať ľudia doma takže bude viacej úrazov doma bude ľuďom odrhovat hlavy, ruky atď. a psy trpia každý rok na iné veci ako je pyrotechnika napríklad že ich ľudia utratia každý rok stovky možno aj viac a iné veci a keď tak vás zaujímajú zvieratá tak si nekupujte ani mäso v obchode rovno veď to sú tiež zvieratá takže neviem čo tu idete vyťahovať zákazy keď to musí najprv schváliť vláda oni musia riešiť iné veci, veď padla a nie nejaké zákazy a petície čo podpise paru ľudí spametajte sa prosím 😁.
Dzoxi(pyrotechnik)#7 Dec 23, 2022, 16:32

Re: pekne rozprávaš podľa mňa si tak 8 ročné dieťa čo má doma čivavu

Hosť#8 Dec 23, 2022, 21:29
kazdy kto to podpisal ma male pelko.
Hosť#9 Dec 23, 2022, 21:31

Re: čista pravda

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.