Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Rok 2017-rok záchrany stromov SLOVENSKA

Hosť#1 Jan 03, 2017, 17:09

veľa zdaru želám a ďakujeme za všetko čo ste doteraz vykonali, prosíme nevzdávajte to, ešte raz vďaka

s pozdravom,

Lucia Pauliková

Hosť#2 Jan 03, 2017, 18:28
Ďakujem a prajem vela dalsich uspechov. Andrea Z.
Hosť#3 Jan 19, 2017, 12:02
Prajem veľa úspechov v ochrane prostredia, ktoré sa nesmie zdevastovať nešetrnými zásahmi nezrelých ľudí.
Hosť#4 May 12, 2017, 15:12

Počítajte s podporou stránky FB stránky: Zelená pre Stromy. Máme rovnaké ciele.

Hosť#5 May 12, 2017, 17:33

Re: #3

#3: -  

Nezrelých? Naopak prezretých až do miery prehnitia.

inak povedané prehnitých.

Hosť#6 Jun 08, 2017, 09:59
P. Halátová, ďakujem, že sa venujete ochrane našej prírody. Bývam v Partizánskom a keď prechádzam cez les smerom k Topoľčiankam, tak mi je do plaču.... Pásy vyrúbaného lesa... Keby tam bolo aspoň vidieť výsadbu mladých stromov :( Hrôza! Trochu viac dažďa a celá komunikácia sa zrúti. V našom okolí sa len šíria reči o novej píle v Pažiti, ktorú vlastní ,,nejaký" Rakúšan, ktorý odkupuje lesy, drevo vyváža do Rakúska a ďalej... Ak sa toto na Slovensku nezastaví, zmení sa tvár našej krajiny...
Ešte raz Vám ĎAKUJEM!!!
Hosť#7 Apr 01, 2019, 11:07
Dnes som chcela potvrdit perticiu, prisiel mi meil s linkom a potom error ! co by som mala urobit ?
Hosť#8 Apr 09, 2019, 19:23
Toto je už v polohe, kedy je nevyhnutné podať trestné oznámenie na vládu SR a to aj v súvislosti s celkovou nečinnosťou v oblastiach ochrany životného prostredia. Navyše všetky medzinárodné dohovory sa nerešpektujú a riešia sa len formálne. O to viac sa riešia komerčné záujmy z ktorých to poslancom tečie do vrecák, napríklad štiepka (minister Žiga) :-(

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby