Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku
Rok 2017-rok záchrany stromov SLOVENSKA
Hosť#2 Jan 03, 2017, 18:28
Ďakujem a prajem vela dalsich uspechov. Andrea Z.
Hosť#3 Jan 19, 2017, 12:02
Prajem veľa úspechov v ochrane prostredia, ktoré sa nesmie zdevastovať nešetrnými zásahmi nezrelých ľudí.
Hosť#4 May 12, 2017, 15:12
Počítajte s podporou stránky FB stránky: Zelená pre Stromy. Máme rovnaké ciele.
Hosť#5 May 12, 2017, 17:33
Re: #3
Hosť#6 Jun 08, 2017, 09:59
P. Halátová, ďakujem, že sa venujete ochrane našej prírody. Bývam v Partizánskom a keď prechádzam cez les smerom k Topoľčiankam, tak mi je do plaču.... Pásy vyrúbaného lesa... Keby tam bolo aspoň vidieť výsadbu mladých stromov :( Hrôza! Trochu viac dažďa a celá komunikácia sa zrúti. V našom okolí sa len šíria reči o novej píle v Pažiti, ktorú vlastní ,,nejaký" Rakúšan, ktorý odkupuje lesy, drevo vyváža do Rakúska a ďalej... Ak sa toto na Slovensku nezastaví, zmení sa tvár našej krajiny...
Ešte raz Vám ĎAKUJEM!!!
Ešte raz Vám ĎAKUJEM!!!
Hosť#7 Apr 01, 2019, 11:07
Dnes som chcela potvrdit perticiu, prisiel mi meil s linkom a potom error ! co by som mala urobit ?
Hosť#8 Apr 09, 2019, 19:23
Toto je už v polohe, kedy je nevyhnutné podať trestné oznámenie na vládu SR a to aj v súvislosti s celkovou nečinnosťou v oblastiach ochrany životného prostredia. Navyše všetky medzinárodné dohovory sa nerešpektujú a riešia sa len formálne. O to viac sa riešia komerčné záujmy z ktorých to poslancom tečie do vrecák, napríklad štiepka (minister Žiga) :-(
veľa zdaru želám a ďakujeme za všetko čo ste doteraz vykonali, prosíme nevzdávajte to, ešte raz vďaka
s pozdravom,
Lucia Pauliková