Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku
Petícia-Ministerstvo ŽP nechce nič riešiť
Ako sa to rozhodnutie ministerstva da zvratit?!
Zdeno
Podľa odpovede ministerstva nie je ono samo kompetentné pri ochrane prírody, za nič nezodpovedá a na nič nemá dosah. Môže si akurát podiskutovať s inými inštitúciami. Čomu sa potom vlastne venuje?
Hanba
Je to vrchol arogancie, ak niekto ignoruje argumenty k veci. Je to vrchol arogancie, ak je odpoveďou len konštatovanie o svojej neomylnosti a správnosti svojho konania, resp. nekonania. Je to celé obrazom tohto štátu, kde sa hľadí len na peniaze a heslom je "po nás potopa", pretože papalášov hore netrápi plebs. Tie politické špičky a elity zabudli, že oni sú tu pre národ, a nie národ pre ne.
Blanche
Dakujem pekne za tento oznam .. priznam sa že som nič ineho ani nečakaka - v pripade tejto megaskorumpovanej vlady ktora vždy uprednostni zisk nad vsetkym ostatnym ... v Anglicku si prirodu a zelen chrania,maju na to zakony a taketo barbarstvo na ktorom sa zločinecky podiela tato vlada by končilo vazenim!
Treba urobit všetko co sa bude dat a ja každy Vaš krok vzdy rada podporim!
Re: Re:
v tejto veci som oslovila pána Beblavého ...odpoved z jeho kancelárie prikladám:Dobry den, dakujeme za Vasu spravu. Zial, pan poslanec sa tejto problematike primarne nevenuje, a preto by sme Vas chceli odkazat na (sukromné dresy)...
Podporujem Vás.
Rada pomôžem...