Peticie.com

Za okamžité zastavenie výrubov stromov na celom Slovensku

Petícia-Ministerstvo ŽP nechce nič riešiť

Hosť#1 Sep 22, 2016, 09:08
No to snáď ani nie je pravda! Ale čo sa čudovať, že?! Roky bojujem za záchranu unikátnej lokality včelárika zlatého (jedinečný zástupca avifauny SR) v Leviciach, kde vyhrali peniaze a na prírodu sa kašle. Namiesto toho, aby sa lokalita zachránila, tak tam vyrástlo obrovské množstvo rodinných domov! A stanovisko ŽP SR v LV na náš podnet? Žiadne!
Hosť#2 Sep 22, 2016, 09:10
Ahoj.
Ako sa to rozhodnutie ministerstva da zvratit?!
Hosť#3 Sep 22, 2016, 10:04
Nečudujem sa,že sa tak ministerstvo zachovalo.Pozrel som si článok a už viem aj prečo biomasaker.wolf.sk/files/BIOMASAKER_sumar_SK.pdf
Hosť#4 Sep 22, 2016, 10:10
Mate moju podporu Vazena pani, navrhujem oslovit politicke strany a zacat s nimi rokovat o rozsireni programu pre ochranu prirody a nasej vlasti.
Zdeno
Hosť#5 Sep 22, 2016, 10:17
Treba to zastaviť!
Hosť#6 Sep 22, 2016, 10:18

Podľa odpovede ministerstva nie je ono samo kompetentné pri ochrane prírody, za nič nezodpovedá a na nič nemá dosah. Môže si akurát podiskutovať s inými inštitúciami. Čomu sa potom vlastne venuje?

Baba Jaga#7 Sep 22, 2016, 10:41

Hanba

Je to vrchol arogancie, ak niekto ignoruje argumenty k veci. Je to vrchol arogancie, ak je odpoveďou len konštatovanie o svojej neomylnosti a správnosti svojho konania, resp. nekonania. Je to celé obrazom tohto štátu, kde sa hľadí len na peniaze a heslom je "po nás potopa", pretože papalášov hore netrápi plebs. Tie politické špičky a elity zabudli, že oni sú tu pre národ, a nie národ pre ne. 

Hosť#8 Sep 22, 2016, 11:46

Blanche

Dakujem pekne za tento  oznam .. priznam sa že som nič ineho ani nečakaka - v pripade tejto megaskorumpovanej vlady ktora vždy uprednostni zisk nad vsetkym ostatnym ... v Anglicku si prirodu a zelen chrania,maju na to zakony a taketo barbarstvo na ktorom sa zločinecky podiela tato vlada by končilo vazenim! 

Treba urobit všetko co sa bude dat a ja každy Vaš krok vzdy rada podporim! 

Hosť#9 Sep 22, 2016, 11:48

Re:

#4: -  Zdeno 

mas pravdu,treba to posunut tam 

Hosť#10 Sep 23, 2016, 06:33
určite aj ja
Hosť#11 Sep 23, 2016, 07:21

Re: Re:

#9: - Re:  

v tejto veci som oslovila pána Beblavého ...odpoved z jeho kancelárie prikladám:Dobry den, dakujeme za Vasu spravu. Zial, pan poslanec sa tejto problematike primarne nevenuje, a preto by sme Vas chceli odkazat na (sukromné dresy)...

Oskar Dvořák
asistent poslanca NR SR M. Beblavého
Hosť#12 Sep 23, 2016, 11:33
ako môžem pomôcť
Slimák#13 Sep 23, 2016, 11:34

stop výrubom

rád pomôžem

Hosť#14 Sep 29, 2016, 15:52
strašné, arogancia moci, toto už nemá obdoby v tomto štáte. Aj v iných veciach a záležotostiach je mnoho problémov a neriešených záležitostí.
Podporujem Vás.
Hosť#15 Oct 03, 2016, 16:00
Ak nepovedie táto petícia k želanému výsledku týmto nabádam ochranárske združenia aby sa prihlasovali do konaní na výruby drevín v obciach Slovenska. Tam je tiež dobrá možnosť ovplyvniť proces povoľovania výrubov.
Hosť#16 Jun 08, 2017, 09:31

Rada pomôžem...

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Platená reklama

Peticie.com bude propagovať túto petíciu 3,000 ľuďom.

Dozvedieť sa viac...

Vyberte si rozpočet
Spôsob platby
Spôsob platby