Vyjadrenie solidarity Slovenska s Izraelom
MIER JE MIER!!! Chceme MIER a nie APARTHEID!
Shalom, Israel .....
Re: Re: Som sionista! To znamena, ze podporujem Izrael v prave chranit si svoje uzemie!!!!!
Izrael znamená Boh bojuje. kto bojuje proti Izraelu, bojuje proti Bohu a nemôže s konečnou platnosťou nikdy vyhrať. Kto žehná Izraelu, toho požehná Boh, pretože Boh sľúbil svoje požehnanie tým, ktorí žehnajú Izrael. Svetový mier nastane až po druhom príchode Pána Ježiša Krista na Zem. Až po Jeho príchode bude satan zviazaný a nepriatelia Izraela porazený. Mier je nereálny, pokiaľ satan vládne tomuto svetu a ovláda svetovú politiku proti Izraelu a kresťanstvu. Pán Ježiš hovorí o vojnách, o hriechu Sodomy a Gomory, o láske k peniazom viac ako k Bohu v čase pred Jeho príchodom. Opak - svetový mier - je preto nereálny.
Podle Bible, které věřím, že je Božím slovem, jsou Izraelité Božím vyvoleným národem a je třeba je i v jejich těžkých zkouškách podporovat, pomáhat jim. Před čtyřmi lety jsem vyznala Krista, provedla křest ve vodě plným ponorem do vodního hrobu (zemřela jsem s Kristem i vstala s Ním z mrtvých, poté se nechala prostoupit Duchem svatým - a prožila za čtyři roky několik Božích divů i zázrak uzdravení mého otce ze dvou smrtelných chorob - dostali jsme s otcem po společných modlitbách MILOST uzdravení, jako DAR před jeho narozeninami. I mé (a manželovy) děti byly v té době atakovány náhlým onemocněním, a po naší manželské modlitbě byly druhý den uzdraveny, byť bydlí každý v jiné části republiky. A další věci... Každý den býváme ráno na modlitbách, než začneme s prací, a Bůh se k nám přiznává, protože my se k Němu mezi lidmi TAKÉ přiznáváme. Patříme k letničně-charizmatickému hnutí a velmi si vážíme Boží změny v našich životech. Tato církev nás učí milovat Boha, rozpoznat Boží principy a aplikovat je správně v denním životě. Jsem za izraelský národ Bohu vděčná, vždyť je ve Starém zákonu uvedeno tolik příkladů jednání Boha s lidmi, vytváření osobních smluv s konkrétními lidmi, k našemu poznání.
Modlím se nyní, kéž těchto několik vět pomůže lidem, kteří je přečtou, v jejich životě.
dpš
Protože souhlasím...
Robert
Ervin Rybár
| This discussion has been closed. |