Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Dnes keď Porošenko masakruje armádou a platenými neonacistickými bandami vlastné obyvateľstvo tak bude na Slovensku vítaný ??? Janukovič bol skorumpovaný ale nebol vrah Porošenko je rovnako skorumpovaný ale je masový vrah. Nie a nikdy nie na Slovensko!!!
Kto je kto?!
http://www.nwoo.org/2014/07/31/nova-senzace-mh17-nemecky-expert-ukazuje-prstem-na-tryskace-ukrajinskeho-letectva/
ZASTAVME BUDÚCI VÝVOZ VODY!
docs.google.com
Re:
V sulade s volou obcanov? Ako vies, aka je vola obcanov. Ci ty akoze zastupujes vsetkych? Vidim, ze trafenymi rusofilkami sa to tu len tak hemzi.
Re:
a ty si čo ked nie si rusofil ? Založ si vlastnu peticiu a uvidis kolko budes mat sympatizantov. Alebo sa takej peticii obavaš ? Mas strach ?
Prečo USA hneď po incidente vyhlásili, že lietadlo zostrelila raketa zem vzduch? Žeby preto, aby zmiatli globálnu verejnosť? Je veľmi ťažké dokázať, že lietadlo zostrelila paľba z guľometu ráže 30 mm, pretože paľbu z guľometu satelitné snímky a radary zrejme nedokážu zachytiť.
Toto bude aj hlavný dôvod prečo ukrajinská nacistická armáda bránila celé dva týždne holandským vyšetrovateľom, aby sa mohli dostaviť na miesto katastrofy. Pretože iba z preskúmania trosiek lietadla sa pre odborníkov dá vyhodnotiť, aká zbraň lietadlo zostrelila.
Nech sa páči, priložené video od americkej CBC ukazuje jasné stopy po streľbe z guľometu raže 30 mm, aký má na svojej palube stíhačka, ktorá nasledovala malajzijské lietadlo vo výške 10 000 m: (prejdi na čas 6:15 min.)
http://www.cbc.ca/news/world/malaysia-airlines-mh17-michael-bociurkiw-talks-about-being-first-at-the-crash-site-1.2721007?cmp=rss&partner=sky
Dokážeme si predstaviť, aký horor museli cestujúci na palube lietadla zažiť, keď do nich guľomet „nasúkal“ možno aj niekoľko stovák 30 mm nábojov? Kto zostrelil malajzijské lietadlo s 298 cestujúcimi na palube? Celý svet by sa mal dozvedieť, aká je pravda! Hlavnoprúdové médiá ovládané globálnymi finančníkmi sa pravdu zrejme pokúsia ututlať. Pravdu dokážu rozšíriť iba odvážni a dobrí ľudia medzi sebou. Nedovoľme, aby zločin zvíťazil!
Tak všetky tie kriky sankcie, Putin, sankcie, a vlastne po celý čas nás na drzovku ťahali za nos? Kto z politikov pozná pravdu a klame nám do očí cez médiá? Kto z politikov je len užitočný idiot? Čo teraz s tými sankciami, ktoré sa dotknú hlavne našich peňaženiek ak aj niečo horšie nám neprinesú?
Je načase aby Ukrajina "kápla božskou" v tejto veci. Čo je ale najhoršie, z tohto vyplýva, že to bol od začiatku úmysel. Preto ten obrovský záujem o čierne skrinky, je možné že piloti ešte stihli niečo zakričať. Preto ten draho stratami zaplatený útok ukrajinských síl na Šachťorsk a Torez, na miesto pádu, napriek všetkým sľubom, že sa nebude bojovať 40 km od miesta pádu lietadla.
Zijem v Kyjeve...
Treba pozerat YouTube video, tie sa trochu priblizuju realite a nie citat pismenka prozapadnych medii:
https://www.youtube.com/watch?v=EfUfaXLiwr4
Ja sa len cudujem, ze sa uz konecne nezorganizuje nejaka demostracia v Bratislave. Ved z tych sankcii strati robotu aj vela Slovakov. A Sloveci zase nic, len zicho cucia.
Ak by bola nejaka realna demostracia v Bratislave, tak rad pridem a porozpravam nejake "brutalne" story, co som tu od decembra 2013 videl a zazil.
S pozdravom, Milan Marko
Re: Zijem v Kyjeve...
#638: Milan Marko - Zijem v Kyjeve...
Milan,
ďakujem za tvoj prispevok - môže byť dôležitý - možno niektorých pochybovačov trocha rozhýbe. V každom prípade sa mi zdá, že na Slovednsku strach z nejakej formy prenasledovania alebo šikanovania a hranie sa na pštrosa prevažuje nad reálne existujúcim nebezpečenstvom vojny a obavami o vlastnú budúcnosť a budúcnosť potomstva. Ľuďom sa jednoducho nechce veriť, že vojna môže pŕisť aj na Slovensko - v lepšom prípade "len" v podobe odstaveného plynu a straty niektorých zakázok v Rusku - a stále dúfajú, že "SA" to vyrieši.
Veď keď si len napríklad spočítaš členov skupiny "Skutoční priatelia Ruska" a "Rusko- Slovenské priateľstvo" na FB je nás takmer 10 000. Túto petíciu však zatiaľ podpísalo len 3618 osôb. Zaráža ma to.
Mal som v pláne (a zatiaľ mám) ziniciovať referendum za nepripojenie sa Slovenska k (pre Slovensko samovražedným) sankciám proti Rusku . Keď však vidím že ľudia nie sú ochotní pripojiť sa ani k petícii kde ich meno nemusí byť zverejnené, tak čo urobia pri referende, respektíve pri "ostrej" petícii za vypísanie referenda a pri vlastnom referende??! Neúspešné referendum by bolo totiž horšie ako referendum žiadne.
Bojím sa, že Slováci budú ticho aj keď im doma budú v zime zomierať vlastné deti .
Bezvýhradne s touto iniciatívou súhlasím a je to moje slobodné a jasné rozhodnutie. Je potrebné upozorniť pána prezidenta,ktorého som ja volil, že si neželáme návštevu Porošenka. Zaslúžil by si meno ako ho niekto v minulosti nazval, že PRASAČENKO. Pán prezident dal slovo svojim voličom, že ich hlas vždy vypočuje a urobí všetko nie len pre nás - jeho voličov ale aj pre ostatných. Takže pán prezident nech splní svoj sľub. A ak mu bude ťažké návštevu zrušiť, nech sa vyhovorí na nás. My sa k tomu hrdo hlásime. Pekný deň pozdravuje Maar
HORŠIE AKO HITLER
http://youtu.be/VByVkAeQCGA?list=UUXNVzQI5w63CXiYFNu1qaaA
TO JE OTVORENÉ PRIZNANIE/PLÁNOVANIE GENOCÍDY OBYVATEĽOV DONBASU. OKREM TOHO NA DONBASE A OBÁVAJÚ, ŽE UKRAJINA PLÁNUJE KONEČNÉ RIEŠENIE A CHYSTÁ SA SPOSOBIŤ TAM EKOLOGICKÚ KATASTROFU.
Re:
Prečo predstaviteľov a obrancov Donbasu? Bránia svojú holú existenciu. Na Donbase bojujú proti fašizmu. Sú v práve.
Re: Re: Re: Re:
Veľmi typické pe hlavnoprúdovú propagandu: zamieňanie si "Ruska" so stalinským teororm a neostalinským režimom, zdôrazňovanie udalostí v Maďarsku a Poľsku v 56., okupácie v 68., ale zamlčí sa, že išlo o Sovietsky zväz a že členmi vrcholných orgánov Sov. zväzu a Varšavskej zmluvy boli aj UKRAJINCI. Rusko=Stalin:), hoci on ani nebol etnický Rus a najviac si vytrpel za jeho vlády "sovietsky ľud", Rusi tak ako Ukrajinci. Tiež si nikto nespomenie, ako prišla dnešná Ukrajna k svojim územiam. Vďaka Leninovi, Stalinovi, Chruščovovi - a na jej podstatnej časti bolo pôvodné a starousadlé ruskojazyčné a s Rusmi sa identifkujúce obyvateľstvo. To nie sú žiadni "asimilovaní" Ukrajinci - ale domáci obyvatelia, ktorým patrí zem na ktorej žijú a nemôžu zato, že niekto nejako určil hranice a oni sa ocitli v jednom štáte s potomkami tých bandervských pohrobkov.
Brífing ministra zahraničných vecí RF:
http://www.isstras.eu/cs/2014/08/02/brifink-ministra-zahranicnich-veci-rf-lavrova/
Re: Re: Zijem v Kyjeve...
#640: Miroslav Rybár - Re: Zijem v Kyjeve...
Ano matu uplnu pravdu... Ludia si to vobec neuvedomuju a su jak take melry: mnas a to netika, ja mam svojich 400 ecok a hotovo.
Ja som este 20. februara rano isiel na cafe do Marienskoho parku... poobede tam uz zastralili 8 ludi a na Majdane, ktory je od tial asi 500 metrov okolo 80...
Hned v ten vecer, prestali fungovat bankove automaty, vsetky obchody a benzinky boli zavrete, po meste sa potulovali vselijake skupinky zahalenych chlapikov s bejzbolkami (a urcite zbranami)... to bol zaciatok obcianskej vojny... ale nieco sa stalo (to uz asi amici dali prikaz), ze sa to v posledej sekunde stoplo.
... takto z nicoho nic sa zacina vojna... Clovek si to neuvedomi, ak to sam nezazije. Mam kamosa z Srbska. aj tam to takto zacalo. Este vecer bol na nejakej party a zrazu na ulici buchol granat. A uz to isli ako lavina... a trvalo to myslim ze 7 rokov.
Ale EU obcania a zvlast ti z byvaleho ost-bloku si myslia, ze sme v EU a nic sa nemoze stat.
Problem je ze vojna uz zacala... zatial len sakcie, neskor pride aj nasilie. Preco? Pretoze EU a hlavne USA maj obrovsku spotrebu oproti produkcii, vsetko zije na dlh. Za vytlacene zelen papieriky. Ale tie nei su kryte pracou a ani zlatom.
A ak sa nieco vyprodukuje, nemaju to kam a komu predat. Zachranit to mozu iba zbrane a potom developerske projekte = vojna v europe. Najpr vsetko znicit a potom stavat.. a opet za dlh - tentoraz Ukrajinsky.
Ak vcas nevyjdeme do ulic, uz bude neskoro.
S pozdravom, Milan Marko
| This discussion has been closed. |