Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Hosť#251 Jul 17, 2014, 08:21
Prezident môže byť súdený za vlastizradu !
Hosť#252 Jul 17, 2014, 08:23
Kde su samozvani aktivisti z BB kraja.
Hosť#253 Jul 17, 2014, 08:29
Podporujem túto petíciu a som proti tomu, čo sa deje na Ukrajine, zabíjanie nevinných ľudí a hlavne deti, čo je to za vláda, keď toto dovolí - samozvanci, ktorí sa musia zodpovedať za svoje činy
Hosť#254 Jul 17, 2014, 08:29
Vojna proti vlastným obyvateľom, za záujmy USA sa nedá ani komentovať.
Hosť#256 Jul 17, 2014, 08:33
Re: Som rad ze Kiska pozval Porošenka
#238: Sting0 - Som rad ze Kiska pozval Porošenka
Ahoj MUTANT !...alebo AGENT...
esteban#258 Jul 17, 2014, 08:38
Prezident
Tak som zvedavy aky je prezident ci posluchne hlas ludu .....
Hosť#259 Jul 17, 2014, 08:45
V pripade ak Porosenko pride na oslavy SNP = navrhujem prejavit raznyy postoj a to demonstraciou, velmi rad sa zucastnim.
PO
PO
Dano#260 Jul 17, 2014, 08:49
Re:
100 suhlas, ved KISKA je obycajny USA-cky zlocinec a vojnovy stvac! :-(
Hosť#261 Jul 17, 2014, 08:52
Plne suhlasim so znenim peticie.
Hosť#263 Jul 17, 2014, 08:59
Tzv. ministerka zahranicia EU, Ashtonova, ked sa dozvedela od relevantnych politikov, ze z hotela Kyjev, ktori mali obsadeni Majdanovci, strielaju ostrelovaci, do demonstrujucich i policie, okamzite prislubila riadne vysetrenie tychto zlocinov... Zrejme jej zapchali papulu americania, ked bolo jasne, ze ostrelovali najati vrahovia z Ameriky a z Polska...!!!
Vidite, ako zapadni zakerni zlocinci rychlo zabudaju na svoje vlastne zlociny...!!! Toto su tzv. nasi priatelia... Oni nemaju ziadnych priatelov, ich cielom je len zmocnit sa cudzieho majetku a zotrocovat ine narody... Opytajte sa africanov, co na nich jedine plati..., odpovedia vam, ze jedine Kalashnikoff AK47...!!!
Vidite, ako zapadni zakerni zlocinci rychlo zabudaju na svoje vlastne zlociny...!!! Toto su tzv. nasi priatelia... Oni nemaju ziadnych priatelov, ich cielom je len zmocnit sa cudzieho majetku a zotrocovat ine narody... Opytajte sa africanov, co na nich jedine plati..., odpovedia vam, ze jedine Kalashnikoff AK47...!!!
Sudca Ti#264 Jul 17, 2014, 09:18
Sud v Haagu
Porosenko by mal ist pred sud do Haagu. Nevztahuje sa na neho o nic menej ako na Milosevica. Ten na rozdiel od Porosenka nebombardoval domy civilneho obyvatelstva.
Hosť#265 Jul 17, 2014, 09:22
Volil som Kysku, ale už som to oľutoval. Je len poskokom amerických záujmov? Musel to byť poriadny ... čo mu to navrhol - pozvať fašistu na oslavu protifašistického povstavnia. A kYska musel byť poriadne nadratý , keď s tým súhlasil (alebo , že by musel?!) a pozval vraha vlastného národa a vlastných občanov spolu s fašistickou sebrankou. Nesúhlasím, aby porošenko bol hosťom SK, lebo to by vyjadrovalo súhlas s fašistickou ideológiou, ktorá vládne na Ukrajine a pošpinilo by to odkaz SNP a všetkých slušných ľudí, ktorí bojovali proti fašizmu..
Hosť#266 Jul 17, 2014, 09:35
Pred nastupom do funkcie tzv. prezidenta Porosenka (volby boli zmanipulovane americkymi poradcami), bola ukrajinska armada v naprostom rozklade a vo velkej dezercii. Po urychlenej manipulovanej volbe Porosenka, aby mohol tzv. legalne pouzit vojensku silu, americki poradcovia nasadili do vsetkych utvarov zastupcov Narodnej gardy s pravomocami na mieste odsudit a popravit ukrajinskych vojakov, ktori by odmietli akykolvek rozkaz, vratane strelby do civilneho obyvatelstva… Az po tomto nasadeni komisarov sa ukrajinska armada akotak pozviechala a nasilim musi plnit tzv. legalne rozkazy Porosenka…!!! Doteraz je kazdy utvar sprevadzany Narodnou gardou s uvedenymi justicnymi pravomocami, nariadenymi priamo Porosenkom, aby vsetko bolo zastrete tzv. legalnostou a v mene ukrajinskych obcanov…!!!
Hosť#267 Jul 17, 2014, 09:47
aspon vidno čo za ,,prezidenta,, nám zvolili taký istý americký agent jak Porošenko.
Hosť#268 Jul 17, 2014, 09:53
ako takéto niečo môže dopustiť prezident krajiny?! prezident má ísť príkladom, má byť oporou pre svoj ľud, chrániť záujmy svojho národa ... čo on dovolil je neľudské a ohavné!
Hosť#269 Jul 17, 2014, 09:56
Dajte mu Nobelovu cenu MIERU. Ako Dvom nemenovanym B.H.O. a V.H.
Hosť#270 Jul 17, 2014, 10:02
Na Slovensku nechceme štváčov a rozvracáčov vlastného národa.
Hosť#271 Jul 17, 2014, 10:05
Je najvyšší čas ľudí vytrhnúť z ľahostajnosti z akou sledujú dianie okolo seba. Treba im vysvetliť,že svojou ľahostajnosťou vlastne napomáhajú tomuto stavu. Treba dôrazne protestovať proti tomu aby sa Slovensko angažovalo akciami schvaľujúcimi vraždenie obyvateľov Ukrajiny a taktiež obyvateľov Gazy.
Hosť#272 Jul 17, 2014, 10:08
:DDD Trapna peticia ale ved majte radost rusotrlolovia ...
Hosť#273 Jul 17, 2014, 10:21
Niekedy je potrebné a nutné vyjadriť svôj názor proti nespravedlnosti, arogantnosti moci a zájmov ktoré idú proti ľudu...
Gentian#274 Jul 17, 2014, 10:22
Re:
Na odsúdenie Porošenka nemusím byť rusofill, stačí keď som človek. Si aj ty človek?
Hosť#275 Jul 17, 2014, 10:30
Re:
No zrejme petícia trápna nie je ale to pozvanie áno ale to je bez urážky zrejme nad rámec tvojho chápania :-))
| This discussion has been closed. |