Vyhlásenie Petra Porošenka za "personu non grata".
Porosenko nie len ze je persona non grata ale on je dokonca non persona! Co sa Kisku tyka len sa pcha kam moze.... a pre mna bol Kiska persona non presidenta od kedy za prihlasil na kandidatku.
Re:
Ďakujem za Vaše myšlienky, sám by som to lepšie nevyjadril. Pán Porošenko sa správa k vlastnému národu tak, ako to robil S. Husajn či Banderovci, keď prechádzali cez Slovensko. Bol som na jeho FB stránke. Za toľko demagógie a klamstvá by sa nemusel hanbiť ani pán Goebels...My sme sa s čechmi rozdelili. Nemusel však vyhasnúť jediný ľudský život. Pán Porošenko hovorí o nedoptnutedľnosti hraníc Ukrajiny. Ak to vezmeme z hľadiska medzinárodného práva či OSN - Ukrajina doteraz nemá svoje oficiálne hranice... Čo dodať, to neporebuje žiadny kometár. Ukajina chce do EÚ, no nateraz je iba hanbou Európy.
praprapravnuk Hurbana a Vajanského
Re:
Presne si to napisal!!!...dufam ze si toto precita co najviac ludi(hlavne Tý Praviciary/Kapitalisti) co volili Bastardov ako Dzurinda,Miklos,Kanik a spol
Kiska nevie čo robí.
SS Galizien - ukrofašisti vraždili na Slovensku a tento ich pohrobok má sem prísť na oslavu SNP? Môj otec sa v hrobe obráti. A prezident údajne náš je tiež asi len obyčajný fašista. Tejto čvargy sa treba čo najskorej zbaviť. Svet si oddýchne.
Peter
Výročie SNP
Ludia vás volili lebo si mysleli že ste človek ale ste len bábka a to mi Slováci nedopustíme nikdy keď bude treba Slovensko povstane a to bude koniec pre všetkých zlodejov vo vláde !!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |