Peticie.com

Petícia za zastavenie chemtrails, plánovanej genocídy ľudstva

Kontaktujte autora petície

This comment has been removed by the author of the petition.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Aštar #79 Jun 18, 2016, 16:44

Re: Re:

Hosť#83 Jun 18, 2016, 18:53
Nebezpečný chemický posyp na ľudí a zvieratá, je to proste neprijateľné!!!!

Hosť#84 Jun 18, 2016, 19:36
Ochrana zdraví moje a moje rodiny. Už jsem taky psal stížnost na Krajskou hygienickou stanici , Ti mne poslali na okres Tábor - odbor životního prostředí , a tam se mi vedoucí Ing. Fišer vysmál !!
Archanjel Uriel#85 Jun 18, 2016, 21:15

THE SECRET COVENANT of the ILLUMINATI-ANNUNAKI

Hosť#86 Jun 19, 2016, 00:22
Chci aby děti,budoucnost našich národů byly zdravé.Nikdo nemá právo manipulovat se zdravím občanů...
Archanjel Uriel#87 Jun 19, 2016, 07:08

podpisy

Podpisy pekne pribúdajú. Ďakujem

Hosť#88 Jun 19, 2016, 09:42
Jsem nesmirne rada ze se aspon par obcanu ne OVCANU zajima o tuto zavaznou problematiku spejovani oblohy za ucelem otupovani nas lidi!!! zastavme tuto genocidu pachanou bez potrestani na celem svete kazda kabala ma svuj konec i ta ELITACKA!!!mluvte sirte zajimejte se co globalni inzenyri jsou schopni udelat proto aby si sami pro sebe zregulovali obyvatelstvo na planete ZEMI!!! a to nemluvim o skodach zpusobenymi lidem klimateroristickymi zbranemi! lidickove uz se probudte a pohlednete hlavou vzhuru!!
Hosť#89 Jun 19, 2016, 10:25
Nepáčí sa mi chemtrails.!!!
Hosť#90 Jun 19, 2016, 16:47
Dnes už prestávam veriť, že toto "práškovanie" pomáha pozitívne zmeniť klímu a zabrániť otepľovaniu. Skôr sa prikláňam k názoru, že to môže byť súčasťou negatívneho ovplyvňovania počasia...
Hosť#91 Jun 20, 2016, 04:33
Veď sa deje tichá genocída na ľudstve,čo je najhoršie s tichým prizeraním sa vlád našich vraj "nezávislých" demokracií...Desí to..Viac ako podpis pod petíciu a šírenie tejto témy nedokážem, ale to urobím a robím.Je hrozné ako málo ľudí má o tom vôbec vedomosť.To sa musí zmeniť!!!!!
Hosť#92 Jun 20, 2016, 10:15
Pretože bez vedomia občanov sa zasahuje do atmosféry a upravujú počasie a navyše o tom nikoho neinformujú, alebo to zosmiešňujú. Z pozorovania je evidentné že v atmosfére sú pridané látky ktoré vytvárajú hmlovinu a oblačnosť ktorá zatieňuje slnečné žiarenie. Keby sa o tom verejne rozprávalo a hľadali riešenia, tak budiž, ale nikto nič nevysvetľuje.
Hosť#93 Jun 22, 2016, 08:44

Re: Re: Re: Re:

#73: Galbersztadt - Re: Re: Re:  

Supy už sa zliezajú. Ano, bolo to dohovorené, len Vám dvom povedali vaši nadriadený, že to oni nastolili tú dohodu a Vy ste im ju uverili, chlapci, opak je pravdou . Prajem Vám nech Vám Vaše vnútorné nory zaleje svetlo lásky, len tak sa dá vytriezvet .

Ustav pre odpuzdrovanie duše, vyvrátenie tuposti a manipulácie .

Archanjel Uriel#94 Jun 22, 2016, 09:34

Re: Re: Re: Re: Re:

#93: - Re: Re: Re: Re:  

Presne tak ako píšeš ich pán je satan tiež im želám a posielam Lásku ktorú nepoznajú...

Hosť#95 Jun 26, 2016, 12:38
lebo mi záleží na zdravej Zemi pre všetkých dobrých ľudí. Je to naše nedeliteľné právo, ako právo na vzduch a vodu
Hosť#96 Jun 30, 2016, 08:39
vadí mi to,není možné aby někdo takhle zákeřně škodil lidem

Hosť#98 Jul 03, 2016, 12:37
Neviem či to niečomu pomôže.
Hosť#99 Aug 03, 2016, 10:30
Chcem pomôcť matky zemi
Hosť#100 Aug 05, 2016, 19:13
Aby uz ty vrazy prestaly nicit lidstvo