Petícia za zastavenie chemtrails, plánovanej genocídy ľudstva

Ako obyvateľ planéty Zem som zásadne proti chemtrails, vypúšťaniu jedovatých látok z lietadieľ. Žiadame okamžité zastavenie vypúšťania jedovatých látok nad našími hlavami. Žiadame okamžité zastavnie kenocídy, ktorú páchajú eliti a mocný tohto sveta na obyvateľoch Zeme. Žiadame dôkladné vyšetrenie chemtrails a rázne potrestanie vinníkov podľa zákonov o genocíde národov!

Temná strana je pomerne hlúpa vedia len sprejovať zbabelo zo vzduchu :-)

Súčasťou petície bude podaná žaloba za genocídu na obyvateľoch Európy na medzinárodnom súdnom dvore v Haggu

a Európsky súdny dvor http://curia.europa.eu/

pokiaľ sa zatiaľ Európska Únia nerozpadne sama.

Krásny dokument treba si ho pozrieť otvorí vám oči. Ďakujem

Každý jeden z Vás kto podpíše petíciu je hrdina.

Petícia pokračuje stále sa zbierajú podpisy a konečná fáza bude žaloba na dva súdy. Kto sa chce zapojiť do organizovania petície píšte mi tu správu ako viete konkrétne pomôcť.

Hľadáme dobrovoľníka čo sa vyzná v medzinárodnom práve a pomôže nám podať žaloby. Ďakujem

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená na našej stránke. Všetky údaje, ktoré poskytnete v tomto formulári, však uvidí autor petície.