Nebuďme psími rasistami
Postihovať za rasu, či meno? Aj to už sa dá na Slovensku (!?)
Štát: POZOR! KAZAJKU! PUTÁ! RÝCHLE DO KARANTÉNY S TÝMTO NEBEZPEČNÝM OBČANOM!! HROZÍ TU ZLOČIN!
A MY čo máme zdravý rozum: Milý štát nie je ti smutno z rozmýšľania hodného stredoveku? To je smiešne takto reagovať na všetkých "nevinných" psov len preto lebo sa "volajú" PITBULL alebo BANDOG. (!?)
pridaný návrh zákona
krásny plán páni politici
Re:
#58: - Oveľa lepšie by bolo schváliť zákon, v ktorom by bol každý politik trestne zodpovedný za tunelovani, rozkrádanie štátu a za všetky prisprostalé zákony, ktoré schvália ..
Re: skusky
ja som tiez za skusky, ale ak ich mam mat ja na mojho stafforda, tak nech ho ma majitel jazvecika, ktory ma v lete kusol do achylovky, nech ho ma majitelka kokrspaniela, od ktoreho ma moj pes 3 cm jazvu nad uchom, nech ho ma majitelka psa, ktory nas nahana kazde rano pri venceni...
aby riesili naozaj zàvazne otàzky nasho uboheho slovenska to nie... len peniaze ich zaujimaju...
pes či človek?
Mam doma Americkeho staffordshirskeho teriera a nech pridu sa pozriet ti, co chcu zakazat to plemeno, pretoze je uzastny a nikdy cloveku neublizil!!!!!!!!!! Prijde mi to rasisticke. Ked niekto sikanuje romov, tak je to RASIZMUS a to je trestny cin! A sikanizovat psov je OK? Ok, tak dam priklad: Nech vlada da aj to, ze ked vela romov kradne , tak im dajme vsetkym ruky odťať, alebo im dajme puta, aby to nerobili. ALEBO vsetkym odsudenym po vykone trestu za kradez odťať ruky. Alebo to sa nesmie? to by uz bolo rasisticke???? ROVNAKO ako u psov!!!!!
.... haloooo PANI poslanci...... a kde ste zabudli DOBERMANA A ROTVAJLERA, BULLTERIERA, RODEZSKEHO RIDGEBACKA a mnoho dalsich ?????????????
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
preco snimy suhlasis je to somaryna celi ten zakon ziadny pes sa nenarodi ako bojovne plemeno zalezi od cloveka ako sa onho stara mam suku staforda a nemam snou ziadne problemy ako aj kamarati ktory maju taketo plemeno praveze naopak su velmi myle a hrave a vedia cloveka obranit ked treba moze zauticit aj mali pes a moze aj ublizit druhym nie len velke plemena
NIE
pocuj ake mas skusenosti s takymi plemenamy lebo bojove plemeno neexistuje :D tak si najprv daco precitaj onich alebo si takeho kup a potom uvidis ze to sa vesele a hrave psy
NIE
Re: NIE
Súhlasím skôr ako "bojové" by som ich nazval "ochranárske" pretože ak útočia útočia pri obrane seba alebo svojej "svorky" t.j. rodiny a majitela
'Bojove plemena' potrebuju dobreho a zodpovedneho majitela. Je to chyba ludi, ked su ich psy agresivne. A ak je to nejaka porucha a pes je neovladatelny, tak na verejnosti nema co robit.
Tresty majitelom !!
| This discussion has been closed. |