Nebuďme psími rasistami
Re: Aby zodpovední majitelia neodplácali na tých nezodpovedných a ľahostajných ...
Re: Re: Aby zodpovední majitelia neodplácali na tých nezodpovedných a ľahostajných ...
predmet
V tejto krajine má pes status veci. Keď psi hladujú, trpia, sú trápení, zapĺňajú útulky, nik nepríde s návrhom ako im pomôcť, ako tvrdo trestať nezodpovedných, bezcitných majiteľov.
Ale, ak psi rovnako nezodpovedných majiteľov, spôsobia sporadicky újmu človeku, tak politici s podporou bulváru opakovane promptne reagujú predložením návrhu nezmyselného, diskriminačného zákona. Ak by parlament tento zákon schválil, vznikol by chaos, zbytočne by sa vyhadzovali peniaze na jeho realizáciu . V tejto republike , kde justícia púšťa vrahov na slobodu, kde prekvitá korupcia a krádež je pracovná metóda, tak hon na nežiadúcich psov bude vzorom poctivosti? Nie, nie a ešte raz nie. Postihnutí budú akurát poctiví chovatelia, členovia chovateľských klubov, kde sa chová podľa pravidiel, sleduje sa exteriér i povahy. A ešte by som rada videla tú skupinu "mudrlantov", ktorí zostavili zoznam nebezpečných plemien. Tých navrhujem na Nobelovu cenu.
Ako to je...
Som len zvedavý že ked to schvália, kto pojde do romskych osad kontrolovat tieto psy. Alebo to bude zase zákon len pre niektorých? NEmám už slov...
NÁVRH
a budú ich uvádzať ako krížence,“ dodal veterinár. Ten tvrdí, že pitbuly nie sú agresívne psy. „V prípade pitbula som si istý, že pes je prirodzene priateľský a ak zaútočí, je to otázka zlej výchovy a vedenia.“
Navrh zakon je bezpredmetny. Postihuje pouze zodpovedne majitele psu. Problematiku psu resi prisnejsi postihovani majitele v pripade napadeni, čipování, evidence psů bez PP.
| This discussion has been closed. |