Nebuďme psími rasistami
Rozum!
haha
pripomienky
prosim Vas damy a pani,hodte vase komentare ako pripomienky sem. zabijeme dvemuchy jednou ranou.Aj sa mozme rozculit vramci slusnosti a este sa to bude ratat.
https://lt.justice.gov.sk/Material/MaterialHome.aspx?instEID=-1&matEID=5495&langEID=1
každý jeden pes je taký ,ako si ho pán vychová ...treba postihovať majiteľov a nie robiť bezhlavo lov na psov !
ANDY
este vysek z vikipedie
American Pit Bull Terriers successfully fill the role of companion dog, police dog[7][8] and therapy dog.[9] American Pit Bull Terriers constitute the majority of dogs used for illegal dog fighting in the United States.[10] In addition, law enforcement organizations report these dogs are used for other nefarious purposes, such as guarding illegal narcotics operations,[11][12] use against the police,[13] and as attack dogs ///ako si kto vychova tak ma///
odporúčam prečítať aj to o tom tyranosaurovi.
http://zaujimavosti.net/z-domova/zakazu-a-obmedzia-niekolko-plemien-psov-pitbull-a-bandog-skoncia/
aj to o tom tyranosaurovi. naša vláda je idiot. A ten čo zákon predložil má doma asi nejakého pudla alebo labradora a ine psy ho nezaujimaju.
Není to tak o pejskách, jako o majitelích!!
Zasa má za chyby ľudí zaplatiť zviera! Tento návrh zákona navrhol niekto, kto nemá predstavu, aké zviera je pes. Len by ma zaujímalo, prečo nekastrujú a neuspávajú ľudí, ktorí vraždia, bijú, týrajú a to vedome, úmyselne. To, čo robí človek, by žiadne zviera neurobilo.
Re: aaaaa
tak toto vytaca aj mna!!! a brutalne ma to vytaca. hlavne ze vsetci maju sproste reci: vas pes nasho chce napadnut! hlavna vec ze moj pes sa na tu malu blbost ani nepozrie a navyse sa mu prermanentne zakusnu do hrude alebo do krku a ked poviem majitelovi nech si ho laskavu da na voditko tak mi povie ze vsak oni sa len hraju a ked mu poviem ze ci to moze spravit aj moj tak nie lebo co ked sa mu nieco stane? a ked krpaty yorkshire kusol mojho psa a nechcel ho pustit tak som ho musela odtrhnut a moj to mal na 2tyzdne liecenia tak to bolo v poriadku!!
to su take male k...y v......e!...
Re: komentár
treba kastrovat niektorich nasich poslancov, premierov a politikov za to ze rozkradaju cely stat a nie psov.
stupidny navrh zakona
stupidny navrh zakona
| This discussion has been closed. |
čo ma vytáča
len by som fakt chcela, aby merali rovnocenne vsetky plemena. ziadne nie je horsie ci lepsie a je jedno akej je rasy a velkosti. zalezi na jeho majitelovi co z neho vychova.
nasi páni na cele s jahnatkom sa zase raz pochlapili. montuju sa do toho, comu nerozumeju, chcelo by to si precitat stanovisko kynologickej jednoty. nie je sice uplne tak koser, ale maju jasne definovane kto a za co ma byt postihnuty. a to je majitel, nie pes.