Nebuďme psími rasistami
Timkans
Je to choré!! Nie psy sú na vine, ale ich majitelia!! Ako kto svojho psa vychová taký je! A čo sa týka toho, že "bojové psy". Aj čivava môže zabiť, tak prečo tam nezahrniete aj ju?? Lebo je to malá chlpatá podoba pseudo psa?? Aj ona má zuby!! aj ona môže byť agresívna ak ju tak svoj pán vychová. Samozrejme, že nie je agresivita ako agresivita!! Ak niekoho môj pes pohryzie, nie je to pre to, že je zlý, ale pre to, že chránila niečo, čo je jemu blízke (mňa, seba či svoj osobný priestor, ktorý niekto narušil!!) To akože ak mi príde do bytu zlodej a moja fena mu odtrhne nohu, budem na vine ja, lebo moja fena na niekoho zaútočila a zlodejovi sa jeho pokus o krádež prepečie, lebo sa bude pozerať LEN na moju fenu?? Proste je to blbosť a hanba tomuto štátu a tým papalášom v ňom!
Bojové plemeno neexistuje!
Bojové plemeno neexistuje! Robia ich nimi majitelia!!!
Koľkokrát je napr. yorkshirák ostrejší ako bulík alebo staford!
Zobuďte sa!
Re: PROTEST PROTI NOVELE TOHTO PRIMITÍVNEHO ZÁKONA
#140: Miriam Turzová - PROTEST PROTI NOVELE TOHTO PRIMITÍVNEHO ZÁKONA
uzasna, krasna, pravdiva, legislativne presna formulacia hodna adresovania ministerstvu polnohospodarstva!
úbohé a smutné čo sa u nás robí :(
hamba za takyto zakon slovensku :(
My-psíčkari
Dakujem
jsou ci nejsou povolena.. A uz vubec ne vypatlanci z vlady.. Navic v onom navrhu chybi spoustu plemen
Kedy sa začnú riešiť množitelia, ktorí chrlia "bezpapierákov" ako na bežiacom páse? Tam sú obrovské daňové úniky! Haló, štátna kasa je prázdna! Máme tu obrovské rezervy, páni poslanci!
Osobitnou kapitolou sú psi na reťaziach. Ja keby som bola dlhodobo na reťazi a jedného dňa sa z nej utrhla, tak by som aj vraždila, nielen hrýzla.
nechápu...
Kto toto vymyslel, nemal o tom ani páru, aké plemená tam vôbec dával. Zaujímavé, že je tam tosa ale akita, taktiež bojový pes, tam nie je. Keď v tom nemajú jasno, nech to radšej nerobia, skôr by sa mali zamyslieť nad majiteľmi a nie nad psami a som zvedavá ako to budú kontrolovať, keď Pitbull ani nie je oficiálna rasa pretože ešte nemá štandard. A okrem toho, keď si kúpim psa, je to akokeby môj "majetok, osobná vec" a štát mi nemôže prikazovať čo mám so svojím "majetkom, robiť. Myslím si, že tento zákon neobstojí.
a toto by sa vam pacilo ?
Re:
taktiez chyba bullterier,, rotwailer, doberman .. tie psy co su tam znamkam bojovnosti v minulosti mozno akurat tak pricuchali ...
| This discussion has been closed. |
Ja by som zakázal aj vlaky, lebo majú na svedomí viac životov ročne ako hafani.
Dotyčný Mgr. teda pre mňa magor, by si mal uvedomiť, že APBT sa píše úplne inak a že strážnymi psami sú plemená typu NO, BO atď., ktoré to majú v popise práce a nie piti.
Svoju fenu pita kastrovať nenechám, je to proti prírode a beda nám ľuďom, keď sa povyšujeme nad prírodu.
Keď chcú ľuďom zalepiť oči aby si nevšímali kam sa ženie naša krajina a v akých sme sračkách, neech to robia inak a nie takým nezmyselným zákonom.