Podporte zachovanie jedinej strednej školy vo Vrútkach
Re: Re:
Prepáčte, ale je to pre nás, ako pre žiakov veľká urážka!!! Ukážte mi niektorého žiaka, ktorý mal na základnej škole 3, 4 a prijali ho. Je úbohé niečo súdiť, bez toho, aby ste o tom niečo bližšie vedeli. A áno, je pravda, že v prvom ročníku je len 15 žiakov, ale to nie je naša chyba. Nedovoľujú otvoriť viac ako dve triedy a okrem toho, tieto úbohe veci, ktoré sa šíria o našom gymnáziu, každého len odrádzajú. Nepochopím, ako niekto môže súdiť, bez toho aby niečo videl na vlastne oči. Je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť ;) Som študentkou tohto gymnázia a neľutujem ani jednu sekundu strávenú v tejto škole! A to, že nemáme kvalitnú výuku je hlúposť, som maximálne spokojná. A verte, že by som si túto školu vybrala znova a znova. A okrem toho, my nie sme tí, ktorí príjmajú so 4 ale Martinčania ;)
Pekný deň.
..zverejniť, prezentovať v médiách, dostať túto skutočnosť do očí a uší ľudí, je jediná šanca ako to zmeniť..držím palce, nech sa to podarí....
Gymnazium Vrutky
Poďakovanie
Všetkým, ktorí nás podporili ďakujeme. Veľmi si vážime každého kto nás podporil a podporuje. Osobitné poďakovanie patrí naším štvrtákom, ktorí spustili boj za našu školu. Dúfam, že úspešne zmaturujú a držím im palce! Verím že na našej škole zmaturujú aj terajší tretiaci, druháci , prváci a .... Máme pre nás výborné správy!
Zostávame v sieti stredných škôl v regióne!
Na zasadnutí mestského zastupiteľstva vo Vrútkach poslanci jednohlasne schválili zachovanie školy v meste Vrútky a poverili primátora mesta rokovať s naším terajším zriaďovateľom o možnosti, aby škola v budúcnosti prešla pod zriaďovateľskú pôsobnosť mesta Vrútky.
Radi privítame študentov do prvého ročníka! NP
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#46: - Re:
dalsi stupidny kometar...my sme skolu vystudovali...pozatvarat ucilistia...odborne skoly pretoze ten trkvas ktory so spominanymi 5kami vystuduje aj tak sedi doma na zadku a platime na neho vsetci...odporucam najprv porozmyslat ak je to mozne.......ak nie drzat pysk