Podporte zachovanie jedinej strednej školy vo Vrútkach
Mimochodom, o co ide kompetentnym??? NACO su na skole NOVE OKNA, naco sa davali peniaze do zasietovania skoly internetom, naco sa opravovala strecha??? vsetko NEDAVNO!!! CHYSTA SI NIEKTO lukrativnu budovu pre svoje podnikatelske aktivity??
Šoukal
Re: Re:
Som študentom na Gymnáziu Jozefa Cígera Hronského a informácie, ktoré tam dostávam sú 100% spolupráca s vyučujúcimi je 100% neviem koľko ,,detí'' si na Slovensku môže povedať, že sa teší do školy. Ja si to povedať môžem... Z toho vyvodzujem GJCH = kvalitná škola. Máte iné kritériá? Mal som príležitosť ísť na iné (zabezpečené) školy. A ja som si vybral túto :D Každý má iné hodnoty a priority. Moje sú vzdelanie, informácie, vzťahy a do určitej miery aj etika a mravnosť. Tie Vaše sú možno o level vyššie (nižšie)...
Prajem pekný deň.
Neuschl
Re: nejako nejasná formuláciaRe: Re:
A teraz sa chcem opýtať. Takúto školu nám chcete zobrať? Takýchto učiteľov pripraviť o prácu? Prosím, aspoň jediný raz sa nepozerajte na svet cez peniaze. Urobte správnu vec.
Ďakujeme
Re:
tak tak, velmi spravne, zrusit by mali tych co chcu zrusit tu skolu. A nie len tych, aj tych ostatnych mocnych podvodnikov...
Re: Re:
tejto? co ste chceli povedat tejto, ja som tuto skolu vystudovala a nemala som na VS problem s nicim! Plus pristup pedagogov na tejto skole je priam neporovnatelny s ostatnymi skolami!
Poznám nie jedného študenta,ktorý zo školy vyšiel.Zdá sa mi,že škola a učitelia súrovnako kvalitný ,ako inde.Ak má škola finančné problémy,malo by sa jej pomôcť a nie ju rušiť.neviem,čo všetko je za touto problematikou,ale myslím si,že aj deti vo Vrútkach majú právo na kvalitné vzdelanie bez toho,aby museli cestovať do Martina.
...komu leží v žalúdku, že je vo Vrútkach? Tento raz asi fúka vietor od západu...
| This discussion has been closed. |