Podpora Martina Urminského v práve na spravodlivý súdny proces
This comment has been removed by the author of the petition.
zdielam jeho nazory
This comment has been removed by the author of the petition.
Ďakujem, že bola vytvorená petícia na podporu pána Urminského, ktorý sa postavil sám v tomto štáte za deštruktívný systém, ktorý mimo iného zotročuje a zbedačuje ľudí,kde nie je sloboda, viera uznávaná a porušované sú práva človeka pre spravedlnosť podľa Ústavy SR. Podporujem plne pána Urminského, nakoľko mi nie je ľahostajné, aby takýto človek mal pre vieru, spravedlnosť atď..zomrieť..Som za jeho prepustenie a jeho právo a spravedlnosť na obnovu súdného procesu.!!!
Boli porusenych niekolko ludskych prav zakotvenych v nasej ustave.Hanba tomuto statu,hanba tzv.sudcom.Je mi z Vas zle!
Martin,plne Ta podporujeme! Nie si v tom sam.
Detaily?
Prečo tu nikde nie je napísané, pre aký trestný čin bol odsúdený, resp. bližšie podrobnosti k prípadu? Ako si má človek vytvoriť objektívny názor, keď nedávate k dispozícii všetky relevantné informácie a namiesto toho len bezobsažné chválospevy na osobu?
podporujem ta Martin, nech sa to dobre skonci
Môj názor a maja viera a presvedčenie
Sudcovia a sudkyne, ktorí dokážu takto súdiť a odsúdiť, a podpíšu sa pod orazítkovaný rozsudok, sa sami odsudzujú a vzdávajú práva na život medzi slušnými ľuďmi, ktorí majú aj morálne právo nazývať sa ľuďmi. Na základe takýchto skúseností a procesov môžeme celkom objektívne a nezaujate konštatovať, že náš súčasný súdny systém je bezprávny, ako aj, že vysokoškolský "vzdelávací" štátny systém produkuje sebe vlastných a tendenčne naprogramovaných "vzdelancov", síce s titulmi a v oblekoch, ktorým ale nejde o žiadne skutočné právo, ale len o prestíž, kontá v bankách a o hedonistický život egoistov bez skutočnej duchovnej múdrosti. Takýto sudcovia, sudkyne, či exekútori, alebo iní tzv. právnici, sa nedajú nazvať inak, len paraztitmi a parazitujúcimi pijavicami na krvi a ranách spoločnosti a jednotlivcov. Ale nepochybujem o tom, že ich "svedomie" ich raz dostihne, pretože aj keď takýto psychopati a psychopatky žiadne svedomie nemajú, tak ich SVEDOMÍM je a aj bude raz BOH pri POSLEDNOM SÚDE.
Re: Detaily?
Plnil výživné v nepeňažnej forme. Ale v tejto petícií ide hlavne o to, že mu nebol umožnený spravodlivý súdny proces.
Zdielam jeho slova
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Tento človek bol odsúdený nie pre trestný čin, ktorý spáchal, ale bol v skutočnosti odsúdený pre svoje presvedčenie, ktoré verejne a aj fyzicky vo svojom živote uplatňoval.
Je a bola to LÁSKA ako hodnota, ktorú presadzoval namiesto hodnoty peňazí.