Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
................
A co tak vyhlasit peticiu za zrusenie tejto peticie
Vlaky zadarmo by som dal len tým čo to naozaj potrebujú... nie každému tretiemu čo si o to požiada... študáci čo sa teraz tešia z vlakov zadarmo... za rok doštudujú a to čo našporili za rok vlakov zadarmo bude nič proti tomu čo budú platiť ďalších pár desiatok rokov na tie vlaky....
Sledujem tu diskusiu už dlhšie.. Mladí ľudia akoby vôbec nepostrehli o čo tu vládnemu Smeru ide a starý penzisti to uvítali ako vytúžený komunizmus...Haló študenti... my sme mali štúdium zadarmo , ale za vlaky sme si poctivo platili... . Beda tej vláde, ktorá tento populistický nezmysel fickovej vlády bude chcieť vrátiť do normálu.......to nepodporia ani penzisti ani študenti ani ich rodičia......... to je na tom rozhodnutí najnebezpečnejšie.....a to všetko iba preto, že sa zlodeji chcú udržať pri moci...
Re:
Za Dzurindu sa len uťahovali opasky a rozkradli čo sa dalo. Ryba hľadá hlbšie a človek lepšie. Táto petícia je falošná, nejde k meritu veci, len sa snaží napadnúť Fica.
Je to nezmysel a keby som mal cas a pravne vzdelanie tak by som urcite vysudil odskodne za to ze cast obyvatelov je dotovana a cast ma na nich doplacat?
studenti teraz sa budete vozit zadarmo a ked dostudujete budete platit ine love za letenky do anglicka.potom sa treba podakovat fickovi ,ktory namiesto reforiem uz 7 rokov nahana volebne preferencie.
pred volbami bude aj plyn zadarmo a mozno aj toaletny papier a mozno sa vratime do socializmu kde malo byt vsetko zadarmo.ale akosi v tom zapadnom nemecku mali vysie platy ako v tom vychodnom nemecku a doteraz ich nedobehli napriek miliardam euro co tam naliali.na porovnanieMinimálna mzda: Slovinsko 783,66euro.a tam sa pred 20rokmi strielalo Slovensko 380euro a ide sa fico chvalit ze nebudete platit odvody pri minimalnej mzde.ake to bude pre vas vyhodne vsak.a kazdy rok vianocny prispevok dochodcom policajtom ucitelom.preco nezdvihne rovno plati a dochodky .usetrilo by sa vela penazi na administrativu.
| This discussion has been closed. |