Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
Re: Vlaky zdarma ANO
Aha takze tvoj argument je ze ked uz sa minaju peniaze ne ine nepotrebne veci tak sa mozu minat aj na toto ? Zobud sa omg. Tu ide o to aka je to kokotina cele vlaky zadarmo nech ide Fico do pice uz. Aby ekonomika fungovala musi byt za danu sluzbu zaplatene. Na vlakovu dopravu su nemale naklady. A ked bude listok zadarmo odkial sa pokryju naklady ? A tvoj trapny priklad ze v meste nemate elektricky si strc tiez do pice. To uz je vec sortimentu. Ale tu ide o to ze za sluzbu si musis zaplatit. Wake up
ide o to, privábit viac ludí do vlakov, čo odlahčí dialnice a cesty. samozrejme že to niekto zaplatí, zaplatia to ludia v produktívnom veku,čo je podla mna prirodzene a spravne. prečo by vlaky mali platit dochodci a študenti, ktori maju minimalnu šancu si na to zarobit.
Je mi jasne ze mnoho sociálne slabších rodín je rado keď moze cestovať vlakom zadarmo a určite bude podporovať stranu ktorá s týmto návrhom prišla. No je to podobne ako keď živiteľ rodiny ( otec ) kúpi deťom všetko čo chcú a vieme ze s jedlom rastie chuť to znamená ze chcieť budú stále viac a viac a nebude investovať do rodiny napr skvalitňovanie bývania , do vzdelania a iných hodnotných veci lebo mu neostanú € na tento účel z dovodu ze sa minuli na krátkodobé záujmi . Aj tieto deti budú mat svojho otca radi teraz , no otázka znie ako sa na to budú pozerať keď vyrastú a zistia ze ich štart do života je obmedzený ( nedostatočne vzdelanie, zle zázemie zo strany rodičov o ktorých sa treba finančne starať so je dôležité mienka okolia ktoré ich zaradí tam kde nechcú byt ).
svkrudy gmail.com
Som študent. Do školy dochádzam každý deň 65km. Avšak v okrese Stropkov vlaky nie sú. Popri štúdiu pracujem, nech nezaťažujem rodinu, keď som doma, starám sa o brata. Ako mi to pomôže? Zvyšia sa mi dane, zarobím menej. Študenti by nemali mať nič zadarmo, štát by im mal dať akurát adekvátne podmienky na prácu. Som proti tomuto návrhu lebo pomôže len lenivcom a tí, čo niečo robia na to doplatia
Ľudia sa spamätajte skoro všetko má ísť z Európskych dotácii -_-
ako hovori kolega
Ľudia sa spamätajte skoro všetko má ísť z Európskych dotácii -_-
Re:
ty si nejaky expertko pocuvaj, a tebe kto prikladal gulky k hlave? :)
| This discussion has been closed. |