Petícia za zrušenie vlakov zadarmo
keď už sú vlaky dotované, zadarmo sú logické...
V skutočnosti o nič nejde, len veľký prínos pre pol republiky:
- dôchodcovia a študenti aj tak mali cestovanie vlakom zvýhodnené
- už doteraz sa to dotovalo sumou 20x vyššou (ako má stáť navýšenie vďaka cestovaniu zadarmo)
Re: Vlaky zdarma ANO
neviem ci si vies vycislit o akych sumach sa tu bavime, skus len jednoduchu matematiku a vyjde ti za rok taka suma, ze je dost potrebne o tomto sa bavit a zastavit to.............a peniaze pouzit napriklad aj na tvoje vzdelanie................
Re: keď už sú vlaky dotované, zadarmo sú logické...
#180: Johny - keď už sú vlaky dotované, zadarmo sú logické...
V sucastnosti sa to dotovalo sumou 260 az 1.2 miliardy eur? To z akej Narnije si vytiahol. Odkedy je podla teba 100 percentne dotovanie lacnejsie ako 40 - 60 percentne? Videl si vobec zisky ZSR? Kolko z toho su zo zlavnenych listkov?
Vazne, vam Smervolicom staci tak malo....
neviem co vas zere, konecne mi zostane viac a nemusime platit aspon
Re: Re:
#147: polo - Re: tak za prvé, nie som žena, za druhé teba kto učil písať po slovensky, za tretie nie si tu len ty a tvoj názor, egoistickí ľudia nikdy v živote neboli a ani nebudú šťastní... zamysli sa nad sebou
Re: Re: Re:
sorac, myslel som ze si zena. neviem co myslis pod tym slovom egoisticky, ale ja som z navrhu neplatit cestovne celkom stasty.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nepochopim vas?? radšej budete živiť ciganov a inu zberbu našho štatu ,ktorý sa len priživuju na našich alebo vašich daniach,tie peniaze aj tak neuvidite nikdy ! No uvidite v 17 den mesiaca ked pridu vyživne a su plne supermarkety priživnikov a inej špiny. Si myslim že radšej podproriť študentov a pomocť dochodcom ktory zo svojho biedneho dochodku ledva maju na chlieb a ine potrebne vveci pre vyžitie.
| This discussion has been closed. |
nechce sa mi pisat komentar, takze len tak...