►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
Re:
Podme do ulíc ludia a zosadme tých zlodejov z trónu! Ja nevidím inú možnosť. Po tomto vládnom období nastane dalšie a to na 95% zasa vyhrá Fico. Pretože je tu kopa slepích ľudí, kt. ho dookola budú voliť. Pokiaľ viem sú to hlavne dôchodcovia- aspoň v mojom okolí. Musíme to vziať do vlastných rúk.
Re:
Re:
Volič má neodňateľné právo, zodpovednost a povinnosť mandát kedykoľvek odňať, keď zistí, že bol mandát zneužitý, spreneverený alebo nerešpektovaný.
Ja som mandát nikomu neodovzdal už 25 rokov - a dobre som urobil, lebo nebolo komu a žiaľ dlho ešte nebude komu.
Tí, ktorí volia "menšie zlo", by si mali uvedomiť, že rozdiel medzi malým a veľkým zlom je v tom, že veľké zlo dostalo mandát a tento mu nebol včas odňatý.
Voliť alebo nevoliť je naše rovnocenné právo. Ak volič uvážlivo nevolí, je to jediný spôsob, ktorým regulérne, pokojne a jasne dáva na javo, že nenachádza kandidáta, ktorému by dal svoj mandát. Je to absolútne regulérne a je logickou povinnosťou to vo vyhodnotení volieb plne rešpektovať tak ako "áno" či "nie".
Nech si EÚ predáva a kupuje čo chce okrem ľudí, práva, štátnosti a štátov, meny, pôdy, nehnuteľností, nerastného bohatstva a identity a kultúry národov a jednotlivcov. Za súčasný stav by mali byť zodpovední politici súdení a to jednak tí, ktorí toto spôsobili svojimi podpismi, ale rovnako aj tí, ktorí do dnešného dňa takúto zmluvu nezmenili alebo nevypovedali. Je to jasný útok na podstatu našej štátnosti a na našu existenciu, slobodu, svojbytnosť, kultúru, ktoré sú bez vlastnej pôdy nemožné. Pôda srdce sú najväčšie bohatstvá.
sme piati farmari a stretame sa už realne v okoli nas ako sa kšeftuje s pôdou. treba to zastaviť. ked nie s inneho dôvodu. tak aspoň k ucte našich otcov a dedov.
zem nasich otcov a dedov!!
Zem nema byt predmetom podnikania !!Je to horsie ako druzstva tie boli na ulachcenie prace na poli!Len blazon toto dokaze co nasa predajna vlada a p.Jahnatek !!
Preco by sa nemala predavat? To by uz bolo aby mi niekto prikazoval komu predam moj pozemok. Urcite radsej predam zahradu nemcovi, ci pakistancovi za dobru cenu ako slovakovi za 1/10.
Re:
Poda tak ako vsetok hnutelny i nehnutelny majetok ma patrit tomu kto na to ma. Ved predsa ak niekto chce predat kus pozemku tak to preda tomu kto ponukne najviac a je jedno ci to je mongol, alebo nemec. Alebo ty predas iba slovakovi aj ked ti ponukne 1/10 z toho co by ti dal napr. anglican????
Prave cela tato peticia smeruje k ozobracovaniu naroda, lebo podu co by sme mohli predat zahranicnemu investorovi za slusne peniaze predame domacemu spekulantovi za 1/10 ceny. Toto je spravne podla vas?????????????
fuj chlapci, nieco tu smrdi priznajte sa :)
Domnievam sa že rozhodnutie o predaji pôdy cudzincom by som klasifikoval ako VLASTIZRADU ! Podobne ako výmenu Slovenskej koruny za podivné € !!!
Jozef Varga
Košice
| This discussion has been closed. |