►►► PETÍCIA ZA ZÁCHRANU SLOVENSKEJ PÔDY ◄◄◄
zbytočná petícia a nepochopený problém
1. Keby boli Slováci takí národovci ako sa tu tvárite nikto by svoju pôdu nepredal, takže možnosť predať by síce bola ale nikto by ju nevyužil.
2. Je protiústavné a proti ludským právam zabrániť niekomu nakladať so svojim majetkom a teda ho aj predať komu chce.
3. Tí noví vlastníci si tú zem neodnesú ale naopak budú ju zvelaďovať a hospodáriť na nej čo sa o lenivých Slovákoch nedá povedať
4. Nerastné bohatstvo t.j. aj voda, pramene, ruda a všetko čo je v zemi ostáva vo vlaatníctve štátu bez ohľadu na to kto vlastní pôdu navchu.
Boh s nami.....
Re:
Myslim ze Cina nema dostatok pody uz teraz, ale pracuju tvrdo a to je buducnost. Nie spekulacia, klamstvo, okradanie...kazdy "zastupca" zvoleny politik je za to zodpovedny! ale aj kazdy z nas! Ja vlastnim podu, boli na mna kladene natlaky, ale mojim heslom je: "Je mojou povinnostou starat sa o zverene hodnoty." Ci su uz viditelne, ci neviditelne...
S peticiou samozrejme suhlasim!
Tiez by som chcel vediet odpovede na otazky, ako vek na podpis, obojstranny peticny harok... potom budem zbierat podpisy.
Buden vas kontaktovat a uvediem email. Tu nehcem. Srdecna vdaka!
Iniciatorom zelam vela sil a vydrze.Sme s vami
Je najvyšší čas na vystúpenie z EÚ!!! Ak tento pripravovaný zločin na vlastnom národe nezastavia,obkľúčime úrad vlády a podpálime aj s nimi!!!
Nič iné si nezaslúžia!!! Aj na hyeny raz príde!!!
Horniaková
KIA prejavil tým že sa po rokoch ich pôsobenia výrobou aut ich vedenie firmy udomácnilo tu tak ,že
voľny čas tu trávia po pracovnej dobe opilstvom v súkromných prenajatých priestorov sa správaju
arogantne a po česky kričia na slovenského občana
že to tu skúpia veď sú finančne silný a nás občanov urážaju že su tu oni doma,po tejto skúsenosti by som si auto Kia nikdy nekúpila!Nič prenich neni sveté ani zákon na slovenskom území.
Re:
v zásade nezmysel
petícia by mala byť o tom, aby sa s púôdou rozumen hospodárilo = nestavať priemyselné parky na úrodnej pôde vôbec
radšej nech majú slovenskú pôdu napríklad holandský farmári a hospodária na nej, ako má slovenský podnikateľ na nej vybudovať nejaký priemyselný park, bytovku, supermarket ...
Slováci zobudme sa !!!
| This discussion has been closed. |