Petícia za obnovu vyhorenej budovy Skladu soli NKP Solivar
Re:
Stavba je navrhovaná pre nasledovné využitie:
-vytvorenie priestorov pre muzeálnu činnosť - prezentácia dobových postupov pri skladovaní soli
-vytvorenie muzeálnej predajne - predaj umeleckých a upomienkových predmetov symbolizujúcich stavby a činnosti v areáli solivarov , predaj kníh
-vytvorenie priestorov pre kultúrno - spoločenské akcie v prvom nadzemnom podlaží stavby
-vyriešenie ubytovania v štyroch dvojposteľových izbách
-stravovacia časť formou banketovou - švédskymi stolmi so zazemím
-kongresová sála pre 150 účastníkov
Krásne komentáre
Re:
Áno, máte pravdu, je tam chyba a neviem ju opraviť, samozrejme čas trvania do 30. apríla 2014 :-).
Re:
som tiez za a dufam,ze to je uz definitivne.. ze uz im tie peniaze konecne spustia a zacne sa to konecne opravovat...
Re:
urcite tu mali maleho redakcneho skriatka " 2014 " aspon si to kazdy poriadne precital a pozorne.
Osvetlenie
Re:
Ja si myslím, že osvetlenie teraz nie je vôbec podstatné, hlavne je aby sa vôbec začalo z rekonštrukciou Skladu soli NKP Solivar, a nie riešiť veci, ktoré nesú v tejto chvíli až tak podstatné, osvetlenie je najmenej, ale rekonštrukcia takéhoto unikátu je niečo veľké, a preto by som bol rád, aby ste sa nesprávali ako ľudia na ministerstve, ktorý nič pre záchranu objektu doposiaľ nespravili, a zbytočné nekomplikovali rekonštrukciu Skladu soli NKP Solivar.
Osvetlenie pána Halušku
Re: Osvetlenie
Keďže momentálne prebieha výberové konanie na dodávateľa stavebných prác musela byť schválená Projektová dokumentácia , následne na schválenú projektovú dokumentáciu bolo vydané stavebné povolenie na ktoré bol odsúhlasený nenávratný príspevok z fondou EÚ a tak Vaša požiadavka je nereálna. Osvetlenie bolo schválené všetkými dotknutými orgánmi.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.