Petìcia za omilostenie Jozefa Andreja z Popradu.
Hosť#202 Oct 07, 2015, 12:51
Pretože viem, čo je to starať sa o bezvládneho človeka, kto to nezažil na vlastnej koži, nepochopí, čo to obnáša.
Hosť#203 Oct 07, 2015, 12:57
Podpisala som, pretoze to, co robi nas stat je zvratene a chore. A doplatia na to ti, ktori sa najviac snazia, vacsinou nevinni, ktori doplacaju na rozhodnutia ludi od stola a z tepleho miesta!
Anonymous#204 Oct 07, 2015, 12:59
Každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie a tento muž nie je a ani nebol výnimkou,hoc to môže znieť akokoľkek čudne ...
Hosť#205 Oct 07, 2015, 13:00
Dobrý deň!!
Túto petíciu som podpísala preto, lebo pracujem v ústave pre ťažko mentálne a telesne postihnuté deti,ktoré k tomuto stavu majú pridružené aj ťažké zdravotné stavy. Ich matky často ostávajú opustené manželmi. Jozef z PP sa postavil danej situácii čelom a vzorne sa staral roky o chorého syna. Iba mal boľavé srdce, ktoré mu nedalo sa ďalej pozerať na zúfalstvo a bolesť vlastného dieťaťa a preto jeho trápenie iba ukončil. Je to určite skvelý človek a ja si nič iné neprajem, iba jeho milosť.
S úctou MGR. Mária Nová
Túto petíciu som podpísala preto, lebo pracujem v ústave pre ťažko mentálne a telesne postihnuté deti,ktoré k tomuto stavu majú pridružené aj ťažké zdravotné stavy. Ich matky často ostávajú opustené manželmi. Jozef z PP sa postavil danej situácii čelom a vzorne sa staral roky o chorého syna. Iba mal boľavé srdce, ktoré mu nedalo sa ďalej pozerať na zúfalstvo a bolesť vlastného dieťaťa a preto jeho trápenie iba ukončil. Je to určite skvelý človek a ja si nič iné neprajem, iba jeho milosť.
S úctou MGR. Mária Nová
Hosť#206 Oct 07, 2015, 13:04
pre pochopenie a pre odpustenie
Hosť#207 Oct 07, 2015, 13:05
Pretoze rodicovska laska nema hranice........
Hosť#208 Oct 07, 2015, 13:08
Sama som sa starala 11 rokov o bezvládnu matku.Viem,ako sa štát " postaral" o mňa, o ňu...(: Určite to urobil ,aby pomohol synovi,manželke,sebe. Veď zobral na seba najťažšie bremeno.
Plne sa staviam za omilostenie.
Plne sa staviam za omilostenie.
Hosť#209 Oct 07, 2015, 13:09
Chapem toho cloveka co spravil pre svojho syna .
Hosť#210 Oct 07, 2015, 13:18
S presvedcenia, ze konal spravne.
Hosť#211 Oct 07, 2015, 13:23
Myslim , ze smrtelne a dlhodoby trpiaci chori si zasluzia uz pokoj, keby nebolo medicíny , ktora umelo drzi pri zivote aj tych co by uz davno nemoli medzi , nami nema zmysel. Jeho otec urobil doslova to, co by sa z Bozej vole davno malo stat. Nedokazal sa pozerat a stale prezivat synovu bolest , a prave to je najvacsi prejav lasky rodica k dietatu.
Hosť#212 Oct 07, 2015, 13:24
Klobúk dolu pred týmto pánom. Koľko otcov ostane v rodine s postihnutým dieťaťom??? On ostal a uchýlil sa k zúfalému činu, pretože už prichádza aj o manželku a doteraz ešte nestihli z lásky k svojmu synovi žiť vlastný, bežný život.
Hosť#213 Oct 07, 2015, 13:26
Re:
a ty vieš či vedel co je laska, radosť a dalsie psomenute veci? ked s tym suhlasis? podla mna nemas o tom paru moja. Jednoducho nemal pravo rozhodnut o živote niekoho ineho.
Hosť#214 Oct 07, 2015, 13:30
Pretože, títo rodičia sa až nadľudský venovali svojmu synovi, prakticky nemali vlastný život a aj keď lepšie sa rodič cítiť nebude, tak za toľko rokov opatrovania by mala byť odmena "väzenie! smutné.
Hosť#215 Oct 07, 2015, 13:36
Pretože čin pána Jozefa nie je odsúdenia hodný...
Hosť#216 Oct 07, 2015, 13:37
Chcel svoje dieta vyslobodit z bezvychodoviskoveho trapenia.
Hosť#217 Oct 07, 2015, 13:39
Viem, že je to nebolo ľahké, viem, že ako otec i synček trpeli neskutočne, viem, čo je bolesť pri strate blízkeho, ale vziať odvahu i napriek tomu, že bude človek stíhaný, to je už niečo nad ľudské sily. Trestajme vrahov, zlodejov, flákačov, to áno. Ale majme aj trošku pochopenia pre tohto otca. Nemal to veru ľahké, ale to čo urobil, bolo vykúpenie pre synčeka i pre rodičov. Dúfam, že spravodlivosť zvíťazí....Verím tomu.
Jeden trest stačí#218 Oct 07, 2015, 13:41
Nikto, absolútne nikto nemôže súdiť človeka, ktorý urobil zúfalý čin, ak si sám na vlastnej koži nezažil jeho utrpenie. Lebo to, čo prežívala jeho rodina, to nebol život.
Hosť#219 Oct 07, 2015, 13:44
Pracovala som dlhé roky ako vychovavatelka v miestnej DSS v Žiari nadHronom.Viem ake je to psychicky náročné starať sa od taketo postihnuté dieťa.A viem sa vžiť do pocitv milujucich rodičov,ktori denno denne hladia bezmocne na kríž svojho dieťaťa.
Hosť#220 Oct 07, 2015, 13:46
Viem, ako sa tento štát stará o postihnutých a ich rodiny. Mala som možnosť sa o tom dozvedieť a bolo mi z toho na grc. Tí ľudia sú potrestaní životom toľkokrát, že akýkoľvek ďalší trest je už neakceptovateľný.
Hosť#221 Oct 07, 2015, 13:49
Nesuhlasim ,aby clovek ,otec chlapca bol sudeny a odsudeny . Svojho syna miloval a tak mu chcel pomoct ,zbavit sa utrpenia.
Hosť#222 Oct 07, 2015, 13:50
lebo nieje spravodlive odsudit cloveka otca ktory sa staral 24r o prezivajuceho a trpiaceho syna ktoremu by nikdy nikto nepomohol.....jeho zivot nebol zivot bolo to utrpenie pre vsetky strany .......urobil to lebo ma velikanske srdce a uz sa navladal pozerat na diat ako trpi !!!!!!!!!!!!!!!!......vrahovia a okradaci statu behaju po slobode a clovek ktory mal jediny najvacsie pravo urobit tento cin moze byt suden jedine BOHOM ale tu na ZEMI nik nema pravo rozhodnut a trestat ho lebo NIK mu neponukol pomoc !!! Nik neprebdel cely zivot vedla lozka len on a jeho zeny ktora to uz davnejsie nezvladla :( OMILOSTIT !!!!!...ak odsudia tohoto cloveka tak v nasom state neexistuje ani zrnko spravodlivosti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hosť#223 Oct 07, 2015, 13:51
Re: Re:
Hlavne,že ty vieš na čo právo mal a na čo nie...Tiež podľa mňa ani netusis,čo píšeš..
Hosť#224 Oct 07, 2015, 13:55
Myslim si,ze tento clovek konal z velkej lasky... a nepochopia to iba ludia ktori nikdy v zivote nezazili take utrpenie.... Boli ma srdece za Jozefa a jeho manzelku....
Hosť#225 Oct 07, 2015, 13:58
Velmi silno drzim rodine palce! I ked zivot uz asi maju aj tak zniceny. nech otca prepustia a nech sa aj spolu s manzelkou psychicky "pozbieraju",ved este tolko rokov zivota maju pred sebou...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#167: - Re: Re: Re:
Rozumiem. A ďakujem za podpis.