Peticie.com

PETÍCIA PROTI VYTVORENIU PLATENÝCH PARKOVACÍCH ZÓN V TRENCÍNE

poďakovanie

Hosť#1 May 18, 2016, 10:33
Ďakujem za podrobné informácie a len ma to utvrdzuje v názore, že arogancia moci je zjavná a že sa cez TPS strácajú verejné finančné zdroje. Budem vždy podporovať akcie, kde je na prvom mieste občan a nie prospech jednotlivcov - poslancov v mestskom zastupiteľstve. Držím palce. Hermanová
Hosť#2 May 18, 2016, 22:34

Výborne som s Vami

Fiala Pavol , Mateja Bela 3 , Trenčín 

Hosť#3 May 19, 2016, 08:31
TPS je novodoba mafia povolená štátom alebo mestom za účelom okrádania obyvateľov.Podobné organizácie sú v nemocniciach kde okrádaju spolu s vedením nemocníc chorých ľudi.Bolo by to treba riešiť štrajkami a manifestáciami ako to robia v Čechach.Aby sa tí novodobí slovenský zlodeji trocha báli ľudu čo ich volil.
Hosť#4 May 23, 2016, 21:14
Absolútne súhlasíme celá rodina a všetci moji priatelia i známi a veríme, že zdravý rozum zvíťazí a skončí toto bohapusté nemorálne rozkrádanie verejných financií a privátnych financií občanov /voličov/
ivan#5 May 27, 2016, 07:51

Re:

#3: -  

že by naozaj  niektorí ľudia boli na Slovensku absolútne bez štipky charakteru ? , to sa môžu porieť ráno do zrkadla?  asi už ostáva naozaj len občianska neposlušnosť.  čo má toto všetko okolo parkovania pred domom so zdravým sedliackym rozumom?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.